Dessertmästarna

  • : 2013
  • : 62
  • : 0
  • 20
  • Reality

:

.

1
1x1
Premiär med paradrätt och marängsviss
Episode overview
30, 2013
This episode has no summary.
1x2
Lördagsgodis och chokladdessert
Episode overview
07, 2013
This episode has no summary.
1x3
Drinkar och äpplen som dessert
Episode overview
14, 2013
Drinkar och äpplen som dessert. De tio kvarvarande tävlande ska tävla med en dessert baserad på deras favoritdrink. I den stora utmaningen är temat äpplen och de tävlande ska göra en dessert som består av äpple tillagat på minst tre olika sätt.
1x4
Lakrits, grönmögelost och oliver
Episode overview
21, 2013
Lakrits, grönmögelost och oliver ska bli desserter. I snabbutmaningen får de en hemlig ingredienslåda med lakritsrot som huvudingrediens. Sedan blir det grönmögelost, parmaskinka och oliver som avgör vem som får lämna tävlingen.
1x5
Plockdessert och glasstårta
Episode overview
28, 2013
I snabbutmaningen ska de åtta tävlande skapa en plockdessert utifrån sin egen favoritfilm. Sedan ställs de inför sin första lagutmaning. Där ska de tävlande, i lag, skapa en glasstårta värdig en finrestaurang.
1x6
Soppa och barnkalas
Episode overview
04, 2013
Barnkalas avgör vilka som får vara kvar. I snabbutmaningen ska de tävlande skapa en soppa baserad på nordiska smaker. I utslagstävlingen ska det bli kalas. Alla ska välja en saga och skapa godsaker inspirerade av sagan. Vilka lyckas och får stanna?
1x7
Teknikstaffet och en hemlig korg
Episode overview
11, 2013
Konditorerna tävlar i lag. De två lagens färdigheter testas i en teknikstafett där en av dem ska spritsa gräddrosor, en ska göra marsipanrosor och en ska platta ut strudeldeg. Vinnarlaget får fördel inför utslagstävlingen där lagen ska göra dessert.
1x8
Fransk bröllopsdessert och Croque-en-bouche
Episode overview
18, 2013
Franskt bröllopstorn och ett utmanande blindtest. De fem konditorerna ska göra en klassisk fransk bröllopsdessert i snabbutmaningen. En Croque-en-bouche är en skapelse där petit chouer fyllda med vaniljkräm byggs ihop med hjälp av karamell.
1x9
Juldesserter och bröllopstårtor
Episode overview
25, 2013
Juldesserter står på agendan, men det är en riktig bröllopstårta som kommer att fälla avgörandet. Den stora utslagstävlingen blir extra viktig då den avgör vilka tre konditorer som går till final. Det är en bröllopstårta som de fyra ska skapa.
1x10
Dags för final i Dessertmästarna
Episode overview
02, 2013
Först blir det fokus på choklad och subtila smaker när de tre finalisterna ska tävla i att göra chokladpraliner. De två som återstår blir de konditorer som gör upp om Dessertmästartiteln. Dessutom kommer alla tidigare tävlande till finalen.