Dessertmästarna

  • : 2013
  • : 62
  • : 0
  • 20
  • Reality

:

.

4
4x1
En personlig dessert
Episode overview
07, 2016
Deltagarna ska spegla och presentera sig själva. Snabbutmaningen är en mirror glaze, en högblank glasering som, om den görs rätt, ger tårtan ett lyxigt utseende. I den kreativa utmaningen ska de ska göra en dessert som berättar vilka de är.
4x2
Barnkalas
Episode overview
14, 2016
Dags för barnkalas och deltagarna ska presentera vackra chokladdekorationer – så många de hinner skapa på tio minuter. Sedan blir det pannkakstårta, en utmaning som först verkar lätt som en plätt, men som ställer till det för några av dessertmakarna.
4x3
Skördefest
Episode overview
21, 2016
Deltagarna är inbjudna till skördefest. I den tekniska snabbutmaningen ska de ska tälja djurfigurer av frukt. I den kreativa utmaningen ska de välja en grönsak som ska vara hjälten i desserten, och uppläggningen är minst lika viktig som smaken.
4x4
Festliga minidesserter
Episode overview
28, 2016
Det är glittrigt, det är glammigt, det är kändisparty! Pernilla Wahlgren firar 45 år som artist och ska ställa till med kalas. Deltagarna får i uppdrag att skapa festliga minidesserter som passar ihop med sångerskans coctails.
4x5
Tjusiga desserttorn
Episode overview
05, 2016
Deltagarna ska bygga tjusiga desserttorn, varsin så kallad croquembouche, av små petit choux-bakelser som byggs på varandra. Tornen ska bli ståtliga, men måste också smaka gott – och serveras tillsammans med ett kryddigt orientaliskt tillbehör.
4x6
Final!
Episode overview
12, 2016
This episode has no summary.