Mandelmanns gård

  • Premiered: Jan 2017
  • Episodes: 56
  • Followers: 2
  • Running
  • TV4
  • Tuesday at 20
  • Family Food Home and garden

Seasons:

You need to be logged in to mark episodes as watched. Log in or sign up.

Season 6
6x1
Våren
Episode overview
Air date
Jan 11, 2022
Säsongsstart. Våren har kommit till Djupadal och nu ska gården äntligen väckas till liv efter en lång vinter. Kosläpp står på agendan och lamningen är i full gång. Dessutom pryds orangeriet med en masugn som byggs med återvunna tegelstenar och lera.
6x2
Varmvåren
Episode overview
Air date
Jan 18, 2022
Värmen har äntligen hittat till Djupadal och Mandelmanns förbereder för att få igång odlingen på sommarvistet. Gustav har varit nedstämd under våren och delar med sig av sina tankar. Vännen Håkan kommer på besök och det bjuds på hembakta scones.
6x3
Försommaren
Episode overview
Air date
Jan 25, 2022
Snart är det dags för kalvning och Gustav och Marie flyttar ut till sommarvistet för att vara nära kossorna. Det byggs en solkokare och en uggleholk. Dessutom ska årets första honung slungas. Och så blir det midsommarfest med hyllning till det vilda.
6x4
Högsommaren
Episode overview
Air date
Feb 01, 2022
Det är högsommar och gårdens ankor går Mandelmanns på nerverna. De äter upp all sallad och låter förfärligt. Gustav bestämmer sig för att flytta dem till ett härligt sommarkollo. Marie tar vara på mjölksyrebakterier och gör surdegsrostade nötter.
6x5
Sensommaren
Episode overview
Air date
Feb 08, 2022
Marie får ett brev som handlar om hennes danska ursprung och makarna Mandelmann ger sig ut på en spännande släktresa. Gustav och sonen Aaron tar sig an ett annorlunda byggprojekt. Marie bakar wienerbröd och det lagas hummus på gårdens egna kikärtor.
6x6
Skördetiden
Episode overview
Air date
Feb 15, 2022
Skördetiden är här vilket passar bra då det vankas fest för grannen Gugge som fyller 90 år. Gustav skapar en hängande trädgård och gör mos av äpplen och kvitten. Marie lär sig allt om batik. Dessutom får en gammal barnvagn ge liv åt ett hönshus.
6x7
Hösten
Episode overview
Air date
Feb 22, 2022
Djupadal skiftar i höstens alla färger och pumporna är klara för skörd. Sommarvistet görs i ordning inför vintern och den sista potatisen ska upp ur jorden. Det blir också tid för välbehövlig vardagslyx med bland annat dans och egengjorda ostbågar.
6x8
Senhösten
Episode overview
Air date
Mar 01, 2022
Säsongsavslutning. Senhösten är här och Mandelmanns kämpar med rymningsbenägna griskultingar och glupska ankor. Dessutom måste vindkraftverket servas inför vintern. Desto roligare blir det med jubileumsfesten som paret förbereder i orangeriet.

If there are missing episodes or banners (and they exist on TheTVDB) you can request an automatic full show update:

Request show update

If you like this show, you may also enjoy: