Mandelmanns gård

  • Premiered: Jan 2017
  • Episodes: 56
  • Followers: 2
  • Running
  • TV4
  • Tuesday at 20
  • Family Food Home and garden

Seasons:

You need to be logged in to mark episodes as watched. Log in or sign up.

Season 4
4x1
Säsongsstart
Episode overview
Air date
Jan 07, 2020
Säsongsstart. Våren är här och efter förra årets extrema torka plöjer Marie och Gustav ny åkermark. De sår linser för att få mer foder till djuren och åker till Örebro för att köpa nya får. Gårdens utökas även med duvor, ett mycket klimatsmart djur.
4x2
Våren
Episode overview
Air date
Jan 14, 2020
Våren har kommit till Djupadal och trädgården har börjat spricka ut i full blom. Gustav gör ett besök hos gårdens söta griskultingar som precis fötts. Marie och Gustav vill minska på plast i hemmet och får en lektion i glasblåsning hos några vänner.
4x3
Försommaren
Episode overview
Air date
Jan 21, 2020
This episode has no summary.
4x4
Högsommaren
Episode overview
Air date
Jan 28, 2020
This episode has no summary.
4x5
Skördetiden
Episode overview
Air date
Feb 04, 2020
Augusti och det är dags för första skörden. Marie går på nattlig expedition och inspireras av de fantastiska nattfjärilarna. Dessutom besöker Gustav och Marie odlingsfantasten och trubaduren Stefan Sundström som lär dem allt om bokashi-kompost.
4x6
Drive-in-bio
Episode overview
Air date
Feb 11, 2020
Trädgården fullkomligt bågnar av grönsaker och frukter. Marie skördar popcornmajs och gör eget snacks. Fåren på gården ska sorteras och det hade inte varit möjligt utan vallhundarna Saffran och Bosse. Dessutom blir det drive-in-bio i sommarkvällen.
4x7
Hösten
Episode overview
Air date
Feb 18, 2020
Hösten är här, förråden börjar fyllas och gården ska förberedas för kallare tider. Gustav och Marie skördar vindruvor och trampar vin för glatta livet. De bjuder också in deras japanska granne Momi och hans fru Gunnel som älskar bovete.
4x8
Säsongsavslutning
Episode overview
Air date
Feb 25, 2020
Nu gäller det att säkra upp matförrådet på gården, helst ända fram till midsommar. En jordkällare ska grävas och Marie lagar saffransstinna äppelmunkar. Hon hinner också med att spinna egen ull när fåren och getterna har friserats.

If there are missing episodes or banners (and they exist on TheTVDB) you can request an automatic full show update:

Request show update

If you like this show, you may also enjoy: