Mandelmanns gård

  • Premiered: Jan 2017
  • Episodes: 56
  • Followers: 2
  • Running
  • TV4
  • Tuesday at 20
  • Family Food Home and garden

Seasons:

You need to be logged in to mark episodes as watched. Log in or sign up.

Season 2
2x1
Påsk
Episode overview
Air date
Jan 09, 2018
Gustav och Marie bjuder på påsklunch och trädgården förbereds. Det är kalvningsdags vilket ger en dramatisk natt på Djupadal. Marie lagar en äggrätt från Mellanöstern och årets kosläpp går inte riktigt som planerat.
2x2
Våren
Episode overview
Air date
Jan 16, 2018
Det är bråda tider på gården. I fårhuset är lamningen i full gång och det blir både lycka och sorg när lammungarna anländer till världen. Vårens första blommor tittar fram och Marie sätter i gång med trädgården. Gustav besöker tippen.
2x3
Försommar
Episode overview
Air date
Jan 23, 2018
Det är försommar och för gårdens nykläckta ankungar ordnas simskola. Gustav och Marie besöker sin vän Camilla Plumps ekologiska trädgård i Danmark för att få lite inspiration och fira Sankta Hans, danskarnas motsvarighet till midsommar.
2x4
Högsommar
Episode overview
Air date
Jan 30, 2018
Det är högsommar vilket innebär skördetid. Det är också dags för det stora tjursläppet och korna får sig en spa-stund. Ett litet lamm fastnar i ett grävlingsgryt och Gustav och Marie måste agera snabbt för att försöka rädda det.
2x5
Sensommar
Episode overview
Air date
Feb 06, 2018
Sensommaren har kommit till Djupadal och skördetiden närmar sig. Gustav och Marie fångar kräftor och Gustav visar sitt senaste byggprojekt. De får också storfrämmande då Gustavs mamma och hennes vänner från äldreboendet kommer på besök.
2x6
Skördetid
Episode overview
Air date
Feb 13, 2018
Det är skördetid och det gäller att ta till vara på allt som gården ger. Hunden Saffran har sin bästa stund på året då alla får och lamm ska samlas in. För att hantera kaninkaoset på gården bygger Gustav och Marie ett radhus till dem.
2x7
Hösten
Episode overview
Air date
Feb 20, 2018
Hösten har kommit och det är mycket som ska tas om hand och förädlas. Gårdens ungbaggar ska friseras och fårklipparen Herman kommer på besök. Akram får ett glädjande besked och lär Gustav och Marie hur man bygger och flyger en drake.
2x8
Senhösten
Episode overview
Air date
Feb 27, 2018
Det är senhöst och korna mjölkas en sista gång, fåren besiktigas och tackor går till slakt. Årstiden innebär också mer egentid och Marie får utlopp för sin kreativitet. Familjen får också tillökning när Saffran får valpar.

If there are missing episodes or banners (and they exist on TheTVDB) you can request an automatic full show update:

Request show update

If you like this show, you may also enjoy: