Mandelmanns gård

  • Premiered: Jan 2017
  • Episodes: 56
  • Followers: 2
  • Running
  • TV4
  • Tuesday at 20
  • Family Food Home and garden

Seasons:

You need to be logged in to mark episodes as watched. Log in or sign up.

Season 5
5x1
Säsongsstart
Episode overview
Air date
Jan 12, 2021
På Mandelmanns gård är våren kommen men förutsättningarna annorlunda - Gustav har opererat knät och pandemin har tagit över världen. Som en strimma ljus har hunden Selma flyttat in och Marie lagar gryta och förbereder inför fårsläpp.
5x2
Varmvåren
Episode overview
Air date
Jan 19, 2021
Trots dryga tjugo år på gården slutar Gustav och Marie aldrig att ta sig an nya projekt. Nytt för i år är växthuset som ska genomgå en stor förändring. När magen börjar kurrar bakar Marie bröd innan paret ger sig av för att hälsa på vännen Bo.
5x3
Försommaren
Episode overview
Air date
Jan 26, 2021
I bokskogen har grisarna fått kultingar och på gården ligger det förväntan i luften. Marie gör sig redo för midsommarfest som detta år blir lite annorlunda. Men det stoppar henne inte från att baka en ljuvlig jordgubbstårta.
5x4
Högsommaren
Episode overview
Air date
Feb 02, 2021
Den extrema hettan har satt sin prägel på gården och Gustav och Marie ser över vad som går att rädda. För att inte få värmeslag gör Marie glass på röda vinbär och bigarråer samtidigt som .. show full overview
5x5
Sensommaren
Episode overview
Air date
Feb 09, 2021
Österlen badar i vackert sensommarskimmer och på gården fortsätter paret att jobba med växthuset där vaktlar snart ska flytta in. Därefter står tjursläpp på schemat innan det ska bryggas gotländsk festdryck och lagas korv i huset.
5x6
Skördetiden
Episode overview
Air date
Feb 16, 2021
Skördetiden är kommen och Gustav och Marie har händerna fulla. Detta år har de satt bovete och förväntningarna är stora. Självhushållning och återbruk är viktigt för familjen Mandelmann och vi lär oss mer om hur de arbetar med detta på gården.
5x7
Hösten
Episode overview
Air date
Feb 23, 2021
Temperaturen dalar och hösten smyger sig på. Gustav plockar blomfrön som ska sparas till våren och Marie bakar semmelbullar och öppnar upp om sin fars bortgång. Senare kommer Marcus på besök och lär Gustav hur man gör tjära av gamla stubbar.
5x8
Säsongsavslutning
Episode overview
Air date
Mar 02, 2021
Djupadal har omfamnats av senhöstens färger och förberedelserna inför nästa odlingsår är i full gång. Marie lagar en väldoftande variant av paella och Gustav bygger en ljuskrona. Därefter väntar invigning av det vackra växthuset.

If there are missing episodes or banners (and they exist on TheTVDB) you can request an automatic full show update:

Request show update

If you like this show, you may also enjoy: