Mandelmanns gård

  • Premiered: Jan 2017
  • Episodes: 56
  • Followers: 2
  • Running
  • TV4
  • Tuesday at 20
  • Family Food Home and garden

Seasons:

You need to be logged in to mark episodes as watched. Log in or sign up.

Season 3
3x1
Säsongsstart
Episode overview
Air date
Jan 08, 2019
Gustav och Marie besöker ett fjälljordbruk för att titta på en ny tjurkalv. På gården öppnas det upp för en ny odlingssäsong och vi får se hur man sår frön på bästa sätt. Gustav visar också hur vi får fler sorters äpplen i samma träd.
3x2
Mandelmanns gård del 2
Episode overview
Air date
Jan 15, 2019
Våren värmer när Marie plockar maskrosor till en vitaminrik saft. Hon lagar även en ljuvlig nakenkornrisotto innan det blir dags att bygga en lervägg i huset. Fåren och korna släpps ut på grönbete, men dramatik uppstår när Snöras kalv mår dåligt.
3x3
Mandelmanns gård del 3
Episode overview
Air date
Jan 22, 2019
Gustav tar traktorn till Britt och Sven för att hämta gamla saker han kan renovera hönshuset med. Ett påfågelpar flyttar in på gården och Gustav och Marie firar sin 25:e bröllopsdag, där deras slitna vigselringar får nytt liv.
3x4
Mandelmanns gård del 4
Episode overview
Air date
Jan 29, 2019
This episode has no summary.
3x5
Mandelmanns gård del 5
Episode overview
Air date
Feb 05, 2019
Sommarens torka gör avtryck. Djuren har inget gräs att äta och Gustav och Marie tar till gamla metoder för att få fram foder. Samtidigt stormtrivs druvor och bär, Gustav bygger en regndusch och Marie pysslar om bina innan det blir en paus vid havet.
3x6
Mandelmanns gård del 6
Episode overview
Air date
Feb 12, 2019
Skördetiden är här och det plockas champinjoner, morötter och rödbetor medan vi lär oss hur vi tar vara på hela grönsaken. Garnet färgas och Marie gör godis på nyplockade hallon. Det byggs också ett katthem och bjuds in till skördemiddag med musik.
3x7
Mandelmanns gård del 7
Episode overview
Air date
Feb 19, 2019
Vi gör oss redo för kallare tider när Gustav visar olika sorters chilifrukter som Marie gör chutney och inläggningar på. Paret tvingas ta ett tufft beslut om nödslaktning och Gustav letar efter tryffel på gården. Men kommer han hitta det?
3x8
Mandelmanns gård del 8
Episode overview
Air date
Feb 26, 2019
Gustav samlar frön till kommande års trädplanteringar och Marie gör sås och gelé på en medeltida stenfrukt. Hon bakar även en ljuvlig äppelkaka, och paret karvar ljuslyktor innan det dukas upp till årets stora Mårten Gås-middag.

If there are missing episodes or banners (and they exist on TheTVDB) you can request an automatic full show update:

Request show update

If you like this show, you may also enjoy: