Dessertmästarna

  • : 2013
  • : 62
  • : 0
  • 20
  • Reality

:

.

7
7x1
Presentera sig själva i dessertform
Episode overview
22, 2018
De åtta deltagarna får direkt i uppdrag att presentera sig själva i dessertform. Det blir en härlig blandning. Givetvis möts de tävlande direkt av en twist, som snabbt visar deras .. show full overview
7x2
Desserthyllning till favoritplatsen
Episode overview
29, 2018
Deltagarna börjar med en teknikstafett. Vinnaren får tio minuters försprång i den stora tävlingen som går ut på att i dessertform hylla en plats som ligger dem varmt om hjärtat. En av de tävlande får anledning att be sin hemstad om ursäkt.
7x3
Knepig lagtävling i dessertköket
Episode overview
05, 2018
Lagtävling i Dessertmästarköket. Lagen ska skapa en dessert med svenska smaker – men får bara arbeta en deltagare åt gången, och när de lämnar över till nästa lagkamrat får de inte berätta vad de har gjort eller vad som ska göras härnäst.
7x4
Skapa dessert av någon annans ingredienser
Episode overview
12, 2018
Deltagarna får två minuter på sig att fylla en korg med ingredienser från skafferiet för att skapa en valfri dessert. Men när alla fyllt sina korgar måste de byta platser med varandra och skapa något av det som någon annan plockat ihop.
7x5
Lyxig afternoon tea
Episode overview
19, 2018
Deltagarna ska återskapa Sebastiens barndomsklassiker, Ile flottante, som ingen av de tävlande har hört talas om. I den kreativa utmaningen delas de tävlande in i två lag och ska elegant .. show full overview
7x6
Deltagarnas smaksäkerhet sätts på prov
Episode overview
26, 2018
Det har blivit dags för blindtest. Deltagarnas smaksäkerhet sätts på prov när de med förbundna ögon får prova tio olika smaker. Därefter ska de skapa en dessert med en speciell grönsak i fokus.
7x7
Trevåningstårta för en plats i finalen
Episode overview
03, 2018
Det drar ihop sig till final. Nu gäller det att vara den som först lyckas servera juryn en hög och härlig sufflé. Därefter ska de skapa varsin trevåningstårta för ett särskilt firande. En plats i finalen står på spel och nerverna är på helspänn.
7x8
Final: Specialdesignade jurydesserter
Episode overview
10, 2018
De två deltagare som gör upp om den åtråvärda finalplatsen ska göra en glace au four. Den som förlorar måste lämna. Sen är det dags för den stora finalen där finalisterna ska servera tre olika desserter, specialdesignade för var och en i juryn.