Wahlgrens värld

  • Première: Oct 2016
  • Épisodes: 205
  • Abonnés: 3
  • En cours
  • Kanal 5 (SE)
  • Inconnu
  • Family Reality

Saisons:

Tu dois être connecté pour marquer les épisodes vus. Connexion ou inscription.

Saison 8
8x1
En galen resa till Los Angeles
Episode overview
Date de diffusion
Sept 03, 2020
Bianca är taggad! Hon ska äntligen åka till Los Angeles med Philippe, Lovisa och Benjamin. Men hon blir måttligt road när Pernilla kuppar in sig själv på deras resa. En händelserik vistelse påbörjas med droppdoktor, lyxhus och misslyckad sightseeing.
8x2
Pinsam kändisspaning och en plötslig eldsvåda
Episode overview
Date de diffusion
Sept 10, 2020
Benjamin och Pernilla besöker hans studio. De har en fin stund, tills Pernilla råkar radera hans senaste låttext. Bianca skäms när hon och Lovisa spanar efter Justin Bieber och Benjamin .. show full overview
8x3
Storbråk på alla hjärtans dag
Episode overview
Date de diffusion
Sept 17, 2020
Pernilla återvänder jetlaggad från USA. Hon behöver vila före kvällens show, men avbryts gång på gång av dörrklockan. Bianca, Philippe, Benjamin och Lovisa besöker Venice beach. Det är alla hjärtans dag, men romantiken uteblir. Ett storbråk utbryter.
8x4
Fullt hus hos Bianca
Episode overview
Date de diffusion
Sept 24, 2020
Bianca får fullt hus när Benjamin flyttar in. Han har bott hos Jacob och Melina, som väntar barn och är inte lika pigga på att dela säng med en tredje person längre. Bianca och Philippe tjafsar så att grannarna knackar på. Pernilla rycker ut.
8x5
Mobilpanik och premiärnerver
Episode overview
Date de diffusion
Oct 01, 2020
Pernillas och Biancas skärmtid tickar iväg. Bianca föreslår en mobilfri dag, men panik utbryter när de inte kan fotografera lunchen. Premiären för Pernillas nya show är snart här – men ingenting är klart och publikrepet drabbas av teknikstrul.
8x6
Bianca hjälper Pernilla att ragga
Episode overview
Date de diffusion
Oct 08, 2020
Trots premiärnerver blir Pernillas nya show en succé! Bianca sminkar Pernill. De blir så nöjda att de ger sig ut för att ragga åt Pernilla. Bianca byter matvanor med Mustiga Mauri, vilket leder till en stel lunch och panikgoogling efter samtalsämnen.
8x7
Utstirrad på stan
Episode overview
Date de diffusion
Oct 15, 2020
Pernilla och Jessica besöker Ullared. Jessica ska bara köpa fryspåsar och Pernilla en toasits, men de lämnar varuhuset helt utmattade med fulla kundvagnar. Bianca har köpt en hundvagn. Hon känner sig dock utstirrad när hon kör Sammy och Dino i den.
8x8
Bianca söker ny assistent
Episode overview
Date de diffusion
Oct 22, 2020
Pernillas bror Niclas har utbildat sig till PT och tjatar på en motvillig Pernilla att hon ska träna med honom. Lovisa ska börja plugga. Bianca är inte alls förtjust och vill helst att Lovisa ska stanna kvar som hennes assistent för evigt.
8x9
Familjen Wahlgrens fartfyllda fjällenresa
Episode overview
Date de diffusion
Oct 29, 2020
Pernilla och Theo åker till Åre med Linus, Collin och Linn. Pernilla har aldrig haft kvalitetstid med Collin och passar på att lära honom hur klimakteriet fungerar. Linus och Pernilla styr upp massa aktiviteter som Theo helst hade fått slippa.
8x10
Wahlgrens i karantän
Episode overview
Date de diffusion
Nov 05, 2020
Coronapandemin är ett faktum. Pernilla ringer föräldrarna som sitter i karantän i Spanien och går varandra på nerverna. Bianca tror att hon har drabbats av viruset. Pernillas turné är inställd och frågan är vad hon ensemblen ska göra nu?
8x11
Födelsedagsfest för Theo
Episode overview
Date de diffusion
Nov 12, 2020
Theo fyller år. Pernilla, Bianca och Benjamin samlas och förbereder en överraskningsfest för födelsedagsbarnet. De har så fullt upp att de totalt missar när Theo plötsligt kliver över tröskeln och rakt in festförberedelserna.
8x12
Ett känslosamt samtal
Episode overview
Date de diffusion
Nov 19, 2020
Pernilla tokstädar huset inför en visning. Bianca följer med Pernilla på en spelning och blir starstrucked av Tommy Körberg. Hemma vid Pernillas köksbord berättar Bianca något tung och livsomvälvande. Det blir ett känslosamt samtal.
8x13
Ett tufft beslut
Episode overview
Date de diffusion
Nov 26, 2020
Bianca och Philippe har fattat ett tufft och svårt beslut. Pernilla är orolig för sin dotter och ringer Philippe, som är hemma och stöttar Bianca. Dessutom får Pernilla nys på en tomt till salu som kan vara perfekt att bygga drömhuset på.
8x14
Bästa vännens oro för Bianca
Episode overview
Date de diffusion
Déc 03, 2020
Pernilla och Benjamin åker hem till Hans och Christina, som varit fast i Nerja sedan coronautbrottet. De möts av en vildvuxen trädgård och resterna av en råttinvasion. Melina vill hjälpa Bianca att bli frisk från sin bulimi.
8x15 Épisode final de la saison
Husplaner, hormoner och ett kärt återseende
Episode overview
Date de diffusion
Déc 10, 2020
Pernilla visar tomten som hon kanske ska köpa för Bianca. Bianca är positiv, men har svårt att föreställa sig ett hus i den bergiga terrängen. Bianca tampas med hormoner och humörsvängningar. Äntligen återförenas Pernilla, Hans och Christina.

S'il manque des épisodes ou des bannières (et qu'ils existent sur TheTVDB), vous pouvez demander une mise à jour automatique complète de l'émission :

Demander une mise à jour de la série

Personnages

Si tu aimes cette séries, tu aimeras peut-être aussi :