Wahlgrens värld

  • Première: Oct 2016
  • Épisodes: 205
  • Abonnés: 3
  • En cours
  • Kanal 5 (SE)
  • Inconnu
  • Family Reality

Saisons:

Tu dois être connecté pour marquer les épisodes vus. Connexion ou inscription.

Saison 1
1x1
Stor familjemiddag hos Wahlgrens
Episode overview
Date de diffusion
Oct 06, 2016
I premiäravsnittet åker Pernilla på gig medan Bianca styr upp det något röriga hemmet. Dessutom bjuds det på stor familjemiddag när sonen Oliver kommer på besök.
1x2
Både svett och tårar
Episode overview
Date de diffusion
Oct 13, 2016
Pernilla tar tag i sin hälsa, något som hon inte prioriterat tidigare, och det innebär både svett och tårar. Familjen tar farväl av den mycket älskade familjemedlemmen hunden Marqy och det blir en jobbig och känslosam tillställning för hela familjen.
1x3
Bianca som manager
Episode overview
Date de diffusion
Oct 20, 2016
Pernilla tar med Theo på en fotbollsmatch som får en helt annan utgång än Pernilla kunnat ana. Bianca tar på sig rollen som manager för sin artistbror Benjamin när han ska stå på scen. .. show full overview
1x4
Familjen reser till Spanien
Episode overview
Date de diffusion
Oct 27, 2016
Familjen reser till Spanien där Pernillas föräldrar, Hans och Christina, bor. Hans fyller 79 och hela släkten Wahlgren vill vara med och fira. Det blir kaos när Pernilla och barnen ska åka och tumultet fortsätter när familjen är på plats i Spanien.
1x5
Dags för körkort
Episode overview
Date de diffusion
Nov 03, 2016
Pernilla tar tag i något barnen skjutit upp i många år – ta körkort. Theo behöver nya kläder men Bianca och Pernilla har olika syn på hur Theo ska klä sig. Dags för Pernillas tjejfest med en del kända gäster och Bianca har planerat en överraskning.
1x6
Weekendresa till västkusten
Episode overview
Date de diffusion
Nov 10, 2016
Tre generationer, Pernilla, Bianca och Christina åker på weekendresa till västkusten. De besöker shoppingparadiset Ullared och får sig sedan en löddrig spaupplevelse i Falkenberg. Bianca tar tag i sin karriär och Pernilla besöker en tatueringsstudio.
1x7
Pernilla som hockeymamma
Episode overview
Date de diffusion
Nov 17, 2016
Det är fullt kaos när Pernilla agerar fotbolls- och hockeymamma. Bianca går på mormors mingel och Pernillas bästa vän hjälper till att fixa i hemmet. Det blir en rejäl rensning i Pernillas garderob och Bianca och Pernilla talar ut om gammalt groll.
1x8
Äventyr i skärgården
Episode overview
Date de diffusion
Nov 24, 2016
Pernilla åker på äventyr i skärgården, medan Bianca är i Göteborg för att träffa kärleken. Pernilla ordnar fest och bjuder in Dinos fyrfotade vänner till hundkalas. Bianca får prestationsångest när hon ska sjunga duett med Pernilla på en restaurang.
1x9
Bianca funderar på att lämna boet
Episode overview
Date de diffusion
Déc 01, 2016
Bianca har tröttnat på familjens vildvuxna trädgård. Pernilla åker på en weekendresa med väninnorna till Köpenhamn. Familjens soffa ligger ute för försäljning och Bianca funderar på att lämna boet, vilket kommer som en chock för mamma Pernilla.
1x10
Blommor och bin
Episode overview
Date de diffusion
Déc 08, 2016
Pernilla har fullt upp på alla håll och kanter. Gig i Göteborg, musikalpremiär i Stockholm och butiksmingel i sin affär. Bianca får sköta markservicen hemma på Lidingö och lär Theo allt om blommor och bin.
1x11
Hela familjen på middag
Episode overview
Date de diffusion
Déc 15, 2016
Hans och Christina bjuder hela familjen på middag. Bianca går till en spåkvinna för att ta reda på vad framtiden har att erbjuda. Och Pernilla och Oliver har en härlig dag tillsammans, men dagen får ett abrupt avbrott då bilen får bensinstopp.

S'il manque des épisodes ou des bannières (et qu'ils existent sur TheTVDB), vous pouvez demander une mise à jour automatique complète de l'émission :

Demander une mise à jour de la série

Personnages

Si tu aimes cette séries, tu aimeras peut-être aussi :