Så mycket bättre

  • Première: Oct 2010
  • Épisodes: 121
  • Abonnés: 13
  • En cours
  • TV4
  • Samedi à 2
  • Musical Reality

Saisons:

Tu dois être connecté pour marquer les épisodes vus. Connexion ou inscription.

Saison 5
5x1
Ola Salo
Episode overview
Date de diffusion
Oct 18, 2014
Dagens huvudperson är Ola Salo och han tar med gänget ut i skogen där de får lära sig mer om rawfood. På eftermiddagen får artisterna prova på grunderna i cricket. Dessvärre slutar .. show full overview
5x2
Orup
Episode overview
Date de diffusion
Oct 25, 2014
Dagens huvudperson är Orup som tar med sig de andra till sitt landställe där de sätts i arbete. Under lunchen får han uppleva ett magiskt ögonblick och han blir överraskad över Amandas val av låt.
5x3
Amanda Jenssen
Episode overview
Date de diffusion
Nov 01, 2014
Dagens huvudperson är Amanda Jenssen. Hon kräver av de andra artisterna att de ska släppa alla hämningar vilket de gör med råge. Gänget får agera fyrvaktare och guida turister vid havet och Amanda berättar om en svår period i sitt liv.
5x4
Kajsa Grytt
Episode overview
Date de diffusion
Nov 08, 2014
Huvudperson är Kajsa Grytt och till Orups stora skräck står improvisationsteater på schemat. Det blir samtal kring Kajsas band Tant Strul och om hon anser sig vara punk eller inte. Det blir också en stunds allvar vid havet.
5x5
Johan T Karlsson
Episode overview
Date de diffusion
Nov 15, 2014
Johan T Karlsson mer känd under namnet Familjen är dagens huvudperson. Han inleder med en träningsform som förändrat hans liv. Johan berättar om starten på sin karriär och på eftermiddagen ser Johan en chans att ta igen sin förlorade ungdom.
5x6
Carola
Episode overview
Date de diffusion
Nov 22, 2014
Dagens huvudperson är Carola Häggkvist som startar dagen i ett rasande tempo med en fysisk frågesport. Hon avslöjar en hemlighet och Orup rör Carola till tårar med sin tolkning av en av .. show full overview
5x7
Love Antell
Episode overview
Date de diffusion
Nov 29, 2014
Dagens huvudperson är Love Antell som visar att han har många strängar på sin lyra. Det blir en fullspäckad dag med finskt bastubad och hämtning av Carolas fläkt. Under måltiderna .. show full overview
5x8
Duetterna
Episode overview
Date de diffusion
Déc 06, 2014
Det är dags för artisterna att framföra duetter och det blir en hel del udda konstellationer och nya tolkningar. Bland annat får Ola en önskan uppfylld och två svenska giganter gör en duett ihop.
5x9 Épisode final de la saison
Återträffen
Episode overview
Date de diffusion
Déc 25, 2014
Artisterna från årets Så mycket bättre träffas och pratar om sin vecka på Gotland. Det blir klipp med de mest minnesvärda stunderna och tolkningar och så visas en ny sida av artisterna, .. show full overview

S'il manque des épisodes ou des bannières (et qu'ils existent sur TheTVDB), vous pouvez demander une mise à jour automatique complète de l'émission :

Demander une mise à jour de la série

Si tu aimes cette séries, tu aimeras peut-être aussi :