Så mycket bättre

  • Première: Oct 2010
  • Épisodes: 121
  • Abonnés: 13
  • En cours
  • TV4
  • Samedi à 2
  • Musical Reality

Saisons:

Tu dois être connecté pour marquer les épisodes vus. Connexion ou inscription.

Saison 11
11x1
Avsnitt 1
Episode overview
Date de diffusion
Oct 24, 2020
Ett förväntansfullt gäng samlas på Gotland för ett par intensiva dagar och äventyret drar igång direkt. Lisa Nilsson skryter om att hon flirtat med Clint Eastwood och Tommy Körberg vill byta rum. Dessutom berättar Plura om sin uppväxt.
11x2
Avsnitt 2
Episode overview
Date de diffusion
Oct 31, 2020
Benjamin Ingrosso har svårt att hålla känslorna i styr när hans dröm om att få laga mat med Plura förverkligas. Körberg berättar om ett speciellt möte med Astrid Lindgren och Silvana Imam bjuder på en överraskning. Dessutom är en ny gäst på ingång.
11x3
Avsnitt 3
Episode overview
Date de diffusion
Nov 07, 2020
Silvana utmanar Tommy och Markus på basket, men det går inte alls som hon tänkt sig. Lili och Susie flyttar in och lägger ett glittrigt 80-talsfilter över middagen och Benjamin blir avbruten av en segelbåt när han försöker tolka sina föräldrar.
11x4
Avsnitt 4
Episode overview
Date de diffusion
Nov 21, 2020
Några grannar kommer med ett önskemål som får Tommy att skruva på sig och Marcus känner sig kluven inför sitt framträdande. Newkid gör entré på Grå Gåsen och Silvana överraskar Tommy genom att göra precis det han inte trodde hon skulle göra.
11x5
Avsnitt 5
Episode overview
Date de diffusion
Nov 28, 2020
Förvirringen är total när Tove Styrke anländer till ett tomt hus - har de andra åkt hem? I ladan är stämningen spänd och Jakob Hellman berättar om sitt debutalbum som aldrig fick någon uppföljare. Det bjuds även på en riktig studentklassiker.
11x6
Avsnitt 6
Episode overview
Date de diffusion
Déc 05, 2020
Helen Sjöholm gör entré i musikparadiset och hon tar med de andra artisterna till en plats som påminner om hennes barndom. Newkid har svårt att hålla tårarna tillbaka när han sjunger för sin mamma och vid läggdags dyker ytterligare en stjärna upp.
11x7
Avsnitt 7
Episode overview
Date de diffusion
Déc 12, 2020
Jakob vill starta dagen med att utmana alla i en OS-gren men intresset verkar inte vara så stort. Loreen passar på att andas ut och Markus kommer på en idé som kräver en vågad insats från Plura. Dessutom dyker en rockkung upp och chockerar alla.
11x8
Avsnitt 8
Episode overview
Date de diffusion
Déc 19, 2020
Den sista dagen på Gotland börjar inte bra för Newkid men Tove gör sitt bästa för lätta på stämningen. Markus bjuder på akrobatik som nästan får honom att svimma och Helen avslutar kvällen med en storartad tolkning.

S'il manque des épisodes ou des bannières (et qu'ils existent sur TheTVDB), vous pouvez demander une mise à jour automatique complète de l'émission :

Demander une mise à jour de la série

Si tu aimes cette séries, tu aimeras peut-être aussi :