Så mycket bättre

  • Première: Oct 2010
  • Épisodes: 120
  • Abonnés: 13
  • En cours
  • TV4
  • Samedi à 2
  • Musical Reality

Saisons:

Tu dois être connecté pour marquer les épisodes vus. Connexion ou inscription.

Saison 14
14x1
En hyllning till Lasse Holm
Episode overview
Date de diffusion
Oct 28, 2023
Äntligen är det dags för nya härliga artister att flytta in på Grå Gåsen! Trots sina 40 år på scen blir Dogge nervös inför lunchen. Varför är Peg rädd för Jonathan? Lasse Holm gör entré vid middagen och hyllas för sin enorma låtskatt.
14x2
Minns ikväll
Episode overview
Date de diffusion
Nov 04, 2023
Peg nosar upp hälsomänniskan Lasses mörka förflutna. Jonathan kämpar med att berätta vilket stort Latin Kings fan han är. Kvällen avslutas med en hyllning till mammor och en tolkning av en de största låtarna i den svenska pophistorien.
14x3
Hvie e röde, Hvie e vite
Episode overview
Date de diffusion
Nov 11, 2023
Sanne Salomonsen gör entré och tillsammans med Lasse lurar hon hela gänget. Jonathan sjunger till sin fru och Ellen berättar varför hon tackade nej till ett skivkontrakt. Det visar sig också att en av artisterna medverkat i en minst sagt vågad film!
14x4
"Vi var inte kära men vi var kåta”
Episode overview
Date de diffusion
Nov 18, 2023
Temperaturen pikar när Lasse bjuder på sitt avslutningsnummer och Västerbottens indie-kung Pär Wiksten gör entré. Peg fortsätter att tolka snuskiga låtar och Sanne berättar om resan tillbaka efter sin stroke. Dogge repar så att hela Gotland hör!
14x5
Nykomlingarnas succé
Episode overview
Date de diffusion
Nov 25, 2023
Det rörs om i grytan när ytterligare två artister anländer till Grå Gåsen. Staffan Hellstrand berättar om hur det var att slå igenom som 37-åring och Omar Rudbergs sång får Mapei att skrika av glädje. Dessutom får vi reda på allt om ”the Sanne-way”.
14x6
Jag visste inte att du fanns
Episode overview
Date de diffusion
Déc 02, 2023
Den orädda indie-drottningen Marit Bergman ansluter till gänget, Peg säger ifrån till alla haters och Sanne drömmer sig tillbaka till tiden ihop med ”Malla”. Dessutom kastar Pär loss med Staffan och Mapei och Omars tolkning rör alla till tårar.
14x7
Perfekt
Episode overview
Date de diffusion
Déc 09, 2023
Dags för surströmmingslunch på Grå Gåsen, i Pärs regi! Känslorna svallar när det visar sig att Omar har världens bästa mamma. Mapei vrider tillbaka klockan till ungdomens dagar och äntligen får vi veta vad det ultimata svaret på ”jag älskar dig” är.
14x8 Épisode final de la saison
Vilken jävla banger
Episode overview
Date de diffusion
Déc 16, 2023
Dags för grande finale på Grå Gåsen och Peg har ordnat säsongens största överraskning! Dessutom, går det att tolka ”Fiskarna i haven” utan att gråta? Vem är det som är ”pojkvänsmaterial”? Är allting egentligen Carolas fel?!

S'il manque des épisodes ou des bannières (et qu'ils existent sur TheTVDB), vous pouvez demander une mise à jour automatique complète de l'émission :

Demander une mise à jour de la série

Si tu aimes cette séries, tu aimeras peut-être aussi :