LEGO Masters (SE)

  • Première: Oct 2020
  • Épisodes: 24
  • Abonnés: 4
  • En cours
  • TV4
  • Dimanche à 20
  • Family Game show Reality

Saisons:

Tu dois être connecté pour marquer les épisodes vus. Connexion ou inscription.

Saison 3
3x1
Dra i nödbromsen
Episode overview
Date de diffusion
Août 20, 2022
Mauri och Magnus välkomnar åtta nya par in i den sagolika legovärlden. Mycket står på spel redan från start, då de som presterar bäst i årets första utmaning får göra upp i en duell om den åtråvärda diamantbiten.
3x2
Hattparaden
Episode overview
Date de diffusion
Août 27, 2022
Edvin Törnblom gästar och tycker till om deltagarnas hattbyggen. En av de tävlande brottas med nervositet och bryter ihop under den dramatiska catwalken. I årets första elimineringsutmaning får deltagarna i uppgift att skapa intressanta konstverk.
3x3
Prinsessor och kanonkulor
Episode overview
Date de diffusion
Sept 03, 2022
Höjdhoppsveteranen Stefan Holm och hans son Melwin överraskar deltagarna i den första utmaningen. Samtidigt försöker de sig på ett världsrekordförsök i höjdhopp över Lego. I den andra utmaningen krossar Mauri prinsessornas slott med kanonkulor.
3x4
Filmtajm
Episode overview
Date de diffusion
Sept 17, 2022
Film är dagens tema och deltagarna utsätts för två utmaningar, varav den ena tvingar de tävlande till att tänka utanför boxen. En papegoja levererar en fördel och dessutom dyker David Sundin upp med en twist.
3x5
Bröllopet
Episode overview
Date de diffusion
Sept 24, 2022
Kärleken blomstrar i legostudion. Deltagarna bygger blommor i en stafett och vi följer upp förra årets frieri från deltagaren Joakim med ett sagolikt bröllop, allt med legotema såklart. Brudparet får dessutom ta med sig den vinnande legotårtan hem.
3x6
Snögloben
Episode overview
Date de diffusion
Oct 01, 2022
Tomten kommer på besök och annonserar att vintern har kommit. Deltagarna ska nu få sina byggen att komma till liv i en stor snöglob. Pia Johansson gästar studion tillsammans med en hund för att bedöma hundkojorna i utslagstävlingen.
3x7
I musikens värld
Episode overview
Date de diffusion
Oct 08, 2022
Semifinal! Det blir kaos i första utmaningen. Tågrälsar och broar ska byggas och det blir bråk mellan deltagarna när nerverna gör sig påminda. I den andra tävlingen ska paren tolka låtar av Tommy Körberg, Lisa Ajax, Anis Don Demina och Sean Banan.
3x8
Final - Mästarbygget
Episode overview
Date de diffusion
Oct 15, 2022
I mästarbygget, ett 22 timmar långt legomaraton, får de tre lyckliga finalparen bygga vad de vill och nu gäller det verkligen att ge allt. Mycket står på spel då deltagarna gör upp om en viktig fördel i en jaktstartsutmaning.

S'il manque des épisodes ou des bannières (et qu'ils existent sur TheTVDB), vous pouvez demander une mise à jour automatique complète de l'émission :

Demander une mise à jour de la série

Personnages

Si tu aimes cette séries, tu aimeras peut-être aussi :