Break Free

  • Classement #
  • Première: Mar 2016
  • Épisodes: 26
  • Abonnés: 0
  • En cours
  • BNN (NL)
  • Jeudi à 21
  • Documentary

Saisons:

Tu dois être connecté pour marquer les épisodes vus. Connexion ou inscription.

Saison 2
2x1
Rianne Brouwer - Laos
Episode overview
Date de diffusion
Mar 16, 2017
Een portret van Rianne Brouwer (18), zij en haar Australische vriend Alex worden in 2012 dood aangetroffen in een hutje in de binnenlanden van Laos. De oorzaak van hun overlijden is een .. show full overview
2x2
Christiaan Wilson - Nepal
Episode overview
Date de diffusion
Mar 23, 2017
Avonturier Christiaan Wilson (35) uit Amsterdam raakt vermist in de Himalaya. Zijn vrienden reizen af naar de Dhaulagiri, in de hoop antwoorden te vinden op wat er met hun vriend is gebeurd.
2x3
Daan van Rhijn - Maleisië
Episode overview
Date de diffusion
Mar 31, 2017
Het aangrijpende verhaal van backpacker Daan van Rhijn (22) uit Groningen die ziek wordt op een tropisch eiland in Maleisië en uiteindelijk overlijdt. Broer Bob volgt Daans laatste voetsporen en brengt een indrukwekkend eerbetoon.
2x4
Kitty Allebes - Sydney
Episode overview
Date de diffusion
Avr 06, 2017
Kitty Allebes (27) reist ondanks haar diabetes type 1 de wereld rond. Tijdens het jaarlijkse vuurwerk in Sydney komt ze in een hypo terecht en overlijdt.
2x5
Coen van Rosmalen - Nieuw-Zeeland
Episode overview
Date de diffusion
Avr 13, 2017
Het verhaal van Coen van Rosmalen (24) uit Tilburg die helemaal bezeten is van sneeuw, bergen en snowboarden. Hij verhuist er zelfs voor naar Oostenrijk. Als hij in de zomer het snowboardwalhalla in Nieuw-Zeeland bezoekt, gaat het mis.
2x6 Épisode final de la saison
Stijn Poncin - De Antillen
Episode overview
Date de diffusion
Avr 20, 2017
Het portret van Stijn Poncin (20) uit Breda die zijn grenzen wil verleggen, en wil loskomen van zijn faalangst. Hij regelt een stageplek ver weg van zijn familie en vrienden, op de .. show full overview

S'il manque des épisodes ou des bannières (et qu'ils existent sur TheTVDB), vous pouvez demander une mise à jour automatique complète de l'émission :

Demander une mise à jour de la série