Jill's Veranda

  • Classement #
  • Première: Jan 2014
  • Épisodes: 30
  • Abonnés: 0
  • En cours
  • SVT1
  • Mercredi à 21
  • Documentary

Saisons:

Tu dois être connecté pour marquer les épisodes vus. Connexion ou inscription.

Saison 2
2x1
Seinabo Sey
Episode overview
Date de diffusion
Nov 11, 2015
Sjungande cikador, knarriga verandor och fascinerande livsöden. Artisten Jill Johnson är tillbaka i Nashville, countryns hemstad. Den här gången på en ny veranda och med sex nya gäster. .. show full overview
2x2
Joel Alme
Episode overview
Date de diffusion
Nov 18, 2015
Det är dags för artisten Joel Alme att komma till Nashville. Joel bär med sig en mörk och trasig familjehistoria och kommer till Nashville med en önskan om att träffa någon som lever i utkanten av samhället.
2x3
Veronica Maggio
Episode overview
Date de diffusion
Nov 25, 2015
Det är dags för rockstjärnan Veronica Maggio att komma till Nashville. Veronica vill prova på att vara cowboy för en dag. Veronica övertalar Jill att sjunga karaoke på en bar och dessutom får de träffa countrystjärnan Gillian Welch.
2x4
Jerry Williams
Episode overview
Date de diffusion
Déc 02, 2015
Jerry Williams kommer till Nashville med en önskan om att lyssna på musik och gymma. Jill och Jerry pratar politik. Det visar sig att Jerry inte är så förtjust i det amerikanska samhället.
2x5
Adam Baptiste
Episode overview
Date de diffusion
Déc 09, 2015
Adam "ADL" Baptiste kommer till Nashville med en önskan om att undersöka varför USA är så patriotiskt. Jill och Adam pratar om på vilket sätt musiken kan fungera som en helande kraft.
2x6
Annika Norlin
Episode overview
Date de diffusion
Déc 16, 2015
Annika Norlin kommer till Nashville med en önskan om att undersöka kvinnornas situation inom countrymusiken. Och så vill hon veta vad det är för skillnad mellan gammal country och ny.

S'il manque des épisodes ou des bannières (et qu'ils existent sur TheTVDB), vous pouvez demander une mise à jour automatique complète de l'émission :

Demander une mise à jour de la série

Personnages