Under the North Star

  • Classement #
  • Première: Déc 2012
  • Épisodes: 8
  • Abonnés: 0
  • Fini
  • YLE
  • Dimanche à 21
  • Drama

Saisons:

Tu dois être connecté pour marquer les épisodes vus. Connexion ou inscription.

Saison 1
1x1
Osa 1
Episode overview
Date de diffusion
Déc 23, 2012
Akseli Koskela syntyy vanhempiensa raa'asta suosta raivaamaan torppaan. Vartuttuaan hän alkaa haaveilla vapaudesta ja oikeudesta oman työn tuloksiin. Elämän epävarmuus käy kuitenkin selväksi, kun pappila vaatii suuren osan maista itselleen.
1x2
Osa 2
Episode overview
Date de diffusion
Déc 30, 2012
Kun Laurilan perhe häädetään torpastaan lumihankeen, nousee Pentinkulman väki vastarintaan räätäli Halmeen johdolla. Kaiken kuohunnan keskellä Akseli ja Elina rakastuvat ja pian uutuuttaan hohtavalla työväentalolla tanssitaan häitä.
1x3
Osa 3
Episode overview
Date de diffusion
Jan 06, 2013
Kansakunta jakautuu kahtia: punaisiin ja valkoisiin. Vallankumous alkaa, eikä järkyttävää murhenäytelmää voi enää kukaan estää. Akseli johtaa pentinkulmalaiset taisteluun.
1x4
Osa 4
Episode overview
Date de diffusion
Jan 13, 2013
Järjetön sota kulkee vääjäämättä kohti katkeraa loppuaan. Akseli saa toivottoman tehtävän, hänen pitäisi johtaa valtava pakolaiskolonna rajan yli pakoon voittajien armotonta kostoa.
1x5
Osa 5
Episode overview
Date de diffusion
Jan 20, 2013
Käsittämätön murhenäytelmä jatkuu valtavilla vankileireillä. Kuin ihmeen kaupalla Akseli selviytyy hengissä ja palaa vuosien jälkeen kotiin. Elämän asettuminen uomiinsa ei kuitenkaan ole helppoa rikki revityssä maassa.
1x6
Osa 6
Episode overview
Date de diffusion
Jan 27, 2013
Suomi yrittää toipua katkeran kuilun synnyttäneestä sodasta. Akseli tekee tiliä menneisyytensä kanssa, mutta omiin oloihinsa vetäytyminen ei ole helppoa äärioikeistolasten aatteiden nostaessaan päätään Pentinkulmallakin.
1x7
Osa 7
Episode overview
Date de diffusion
Fév 03, 2013
Joidenkin mielestä vuoden 1918 puhdistukset jäivät kesken ja nyt autot kyyditsevät miehiä muilutettavaksi. Mäntsälässä noustaan kapinaan. Kun tulevaisuus vihdoinkin alkaa näyttää valoisalta, nousee idästä uusi uhka.
1x8 Épisode final de la série
Osa 8
Episode overview
Date de diffusion
Fév 10, 2013
Talvisota syttyy ja yhteinen vihollinen yhdistää lopulta kansan. Pian jatkosota vyöryy yli maan ja Koskelassakin jokainen sukupolvi joutuu antamaan oman uhrinsa hiekanmurusina historian rattaissa

S'il manque des épisodes ou des bannières (et qu'ils existent sur TheTVDB), vous pouvez demander une mise à jour automatique complète de l'émission :

Demander une mise à jour de la série

Personnages