The Hunting Season

  • Premiered: Dec 2016
  • Episodes: 108
  • Followers: 1
  • Running
  • YouTube
  • Saturday at 17
  • Adventure Game show Reality Travel

Seasons:

You need to be logged in to mark episodes as watched. Log in or sign up.

Season 7
7x1
Martin Garrix op de Vlucht
Episode overview
Air date
Nov 13, 2021
In Het Jachtseizoen nemen Giel, Thomas en Stefan het iedere week op tegen een nieuwe uitdager. In deze aflevering is het de beurt aan wereldster Martin Garrix. Weet deze top dj uit handen te blijven van StukTV?
7x2
Eloise van Oranje op de Vlucht
Episode overview
Air date
Nov 20, 2021
In Het Jachtseizoen nemen Giel, Thomas en Stefan het iedere week op tegen een nieuwe uitdager. Deze keer krijg de aflevering een koninklijk tintje, want in deze aflevering is het de beurt Eloise van Oranje. Weet zij uit handen te blijven van StukTV?
7x3
Kraantje Pappie op de Vlucht
Episode overview
Air date
Nov 27, 2021
In Het Jachtseizoen nemen Giel, Thomas en Stefan het iedere week op tegen een nieuwe uitdager. Deze week is het de beurt aan Kraantje Pappie. Weet deze Groninger net zo snel te ontsnappen als dat hij kan rappen?
7x4
Frank Lammers op de Vlucht
Episode overview
Air date
Dec 04, 2021
In Het Jachtseizoen nemen Giel, Thomas en Stefan het iedere week op tegen een nieuwe uitdager. Deze week probeert één van de grootste acteurs van ons land uit handen te blijven van StuKTV. Lukt het Frank Lammers vier uur uit handen te blijven?
7x5
Kees van der Spek op de Vlucht
Episode overview
Air date
Dec 11, 2021
In Het Jachtseizoen nemen Giel, Thomas en Stefan het iedere week op tegen een nieuwe uitdager. Deze week is het de beurt aan een man met stalen zenuwen. Lukt het Kees van der Spek om 4 uur uit de handen van Team STUK te blijven?
7x6
Romee Strijd op de Vlucht
Episode overview
Air date
Dec 18, 2021
In Het Jachtseizoen nemen Giel, Thomas en Stefan het iedere week op tegen een nieuwe uitdager. Deze week is het de beurt aan een van de grootste modellen van ons land, Romee Strijd. Gaan haar looks haar helpen om de mannen van STUK te verslaan?
7x7
Defano Holwijn op de Vlucht
Episode overview
Air date
Dec 25, 2021
In Het Jachtseizoen nemen Giel, Thomas en Stefan het iedere week op tegen een nieuwe uitdager. En deze week is multi-talent Defano Holwijn aan de beurt. Weet hij vier uur uit handen te blijven van Team STUK?
7x8
Dennis Schouten op de Vlucht
Episode overview
Air date
Jan 01, 2022
In Het Jachtseizoen nemen Giel, Thomas en Stefan het iedere week op tegen een nieuwe uitdager. Deze week is het de beurt aan roddelkoning, Dennis Schouten! Weet hij vier uur uit handen .. show full overview
7x9
Mart Hoogkamer op de Vlucht
Episode overview
Air date
Jan 08, 2022
In Het Jachtseizoen nemen Giel, Thomas en Stefan het iedere week op tegen een nieuwe uitdager. Heel Nederland kan inmiddels zijn zomerhit meezingen, maar gaat Nederland hem ook helpen om .. show full overview
7x10
Bankzitters op de Vlucht
Episode overview
Air date
Jan 15, 2022
We sluiten dit zesde seizoen af met een titanenstrijd tussen de nieuwe generatie en de gevestigde orde: Bankzitters versus StukTV!

If there are missing episodes or banners (and they exist on TheTVDB) you can request an automatic full show update:

Request show update

Characters

If you like this show, you may also enjoy: