På spåret

  • :
  • : 341
  • : 13
  • SVT
  • 20
  • Family Game show Travel

.

27
27x1
Grupp 1 - Första matchen
Episode overview
I första matchen i grupp 1 får vi i kväll möta två debuterande lag: Malou von Sivers och Sigge Eklund möter Kristin Lundell och Johan Hilton. Augustifamiljen står som vanligt för musiken, i kväll tillsammans med First Aid Kit.
27x2
Grupp 1 - Andra matchen
Episode overview
I kväll fortsätter grupp 1 då Karin "Kakan" Hermansson och Jan Hermanson möter nykomlingarna Malou von Sivers och Sigge Eklund. Augustifamiljen står för musiken, i kväll tillsammans med LaGaylia Frazier.
27x3
Grupp 1 - Tredje matchen
Episode overview
Ikväll avslutas grupp 1 med en match mellan nykomlingarna Kristin Lundell och Johan Hilton och Karin "Kakan" Hermansson och hennes pappa Jan Hermanson. Augustifamiljen står för musiken, i kväll tillsammans med Mia Skäringer.
27x4
Grupp 2 - Första matchen
Episode overview
I kväll startar grupp 2 och i första matchen möts Åsa Sandell och Jonas Eriksson, från förra säsongen och nykomlingarna Charlotte Gyllenhammar och Erik Niva. Augustifamiljen står för musiken, i kväll tillsammans med Mariam The Believer.
27x5
Grupp 2 - Andra matchen
Episode overview
Grupp 2 fortsätter och i kväll möter vi ännu ett debutantlag, Isobel Hadley-Kamptz och Kalle Lind som möter Charlotte Gyllenhammar och Erik Niva från förra veckan. Augustifamiljen står för musiken, i kväll tillsammans med Niklas Strömstedt.
27x6
Grupp 2 - Tredje matchen
Episode overview
Grupp 2 avslutas i kväll med en match mellan Åsa Sandell och Jonas Eriksson och nykomlingarna Isobel Hadley-Kamptz och Kalle Lind. Augustifamiljen står för musiken, i kväll tillsammans med José González.
27x7
Grupp 3 - Första matchen
Episode overview
I den tredje och sista gruppen möter vi ytterligare två debuterande lag, Bea Uusma och Kristoffer Appelquist och Anne-Lie Rydé och Ronny Svensson. Augustifamiljen står för musiken, i kväll tillsammans med Peter Morén.
27x8
Grupp 3 - Andra matchen
Episode overview
Grupp 3 fortsätter och i kväll möts Anne-Lie Rydé och Ronny Svensson och Göran Hägglund och hans nya partner för i år, Olivia Wigzell. Augustifamiljen står för musiken, i kväll tillsammans med Amanda Werne.
27x9
Grupp 3 - Tredje matchen
Episode overview
I kväll avslutas gruppspelen när Bea Uusma och Kristoffer Appelquist möter Olivia Wigzell och Göran Hägglund. Augustifamiljen står för musiken, i kväll tillsammans med Anders Wendin.
27x10
Kvartsfinal
Episode overview
Kvartsfinal i På spåret, i kväll får vi veta vilket par som blir det fjärde och sista till semifinalerna. Augustifamiljen står för musiken, ikväll tillsammans med Hindi Zahra.
27x11
Semifinal 1
Episode overview
I första semifinalen tävlar Kalle Lind och Isobel Hadley-Kamptz mot Ronny Svensson och Anne-Lie Rydé. Augustifamiljen står för musiken, ikväll tillsammans med Rasmus Arvidsson.
27x12
Semifinal 2
Episode overview
I andra semifinalen tävlar Kristin Lundell och Johan Hilton mot Åsa Sandell och Jonas Eriksson. Augustifamiljen står för musiken, ikväll tillsammans med Susanne Sundfør.
27x13
Final
Episode overview
Dags för final! I kväll tävlar Kalle Lind och Isobel Hadley-Kamptz mot Kristin Lundell och Johan Hilton och vi får veta vilka som vinner På spåret 2016. Augustifamiljen står för musiken, i kväll tillsammans med Veronica Maggio.

Characters