• Posizione #
  • Iniziato: Feb 2017
  • Episodi: 60
  • Followers: 0
  • In corso
  • SVT Barn
  • Venerdì alle 0
  • Family Game show

Stagioni:

Devi aver effettuato l'accesso per segnare gli episodi come guardati. Accedi oppure registrati.

Stagione 15
15x1
Avsnitt 1
Episode overview
Data di messa in onda
Feb 04, 2022
Säsongsstart. Tre Lejon och tre Vargar drar igång årets äventyr med en rivstart. I en tuff tävling ställs det vinnande laget inför ett svårt beslut. De laglösa anländer och får tävla om vem av dem som står på tur att få komma in i tävlingen.
15x2
Avsnitt 2
Episode overview
Data di messa in onda
Feb 11, 2022
Förlorarna av Eldkampen tar sitt straff medan vinnarlaget belönas med ett actionfyllt pris tillsammans med youtubern Hampus Hedström. De laglösa ställs inför ett svårt dilemma. I Lagkampen väntar en iskall tävling där vinsten är en ny lagkamrat.
15x3
Avsnitt 3
Episode overview
Data di messa in onda
Feb 18, 2022
Ett lag belönas med en ny lagkamrat medan ett annat lag får gå till bonden och städa gårdens dyngspridare. De laglösa letar efter ledtrådar som tar dem till Kunskapsboken. I Lagkampen väntar den lerigaste tävlingen av dem alla – klassikern Gegguzzin.
15x4
Avsnitt 4
Episode overview
Data di messa in onda
Feb 25, 2022
För vinnarna av Eldkampen väntar ett pris på hög höjd tillsammans med artisten Tusse. De laglösas läger får besök av en gammal deltagare och i Lagkampen står en ny lagkamrat på spel. Sedan väntar en stor överraskning då nya deltagare gör entré.
15x5
Avsnitt 5
Episode overview
Data di messa in onda
Mar 04, 2022
Det förlorande laget från Eldkampen får bege sig till bondgården och duscha de smutsiga kossorna. Det vinnande laget får det mest skrämmande priset i Wild Kids historia. I Lagkampen slåss alla tre lagen om en sista och oväntad deltagare.
15x6
Avsnitt 6
Episode overview
Data di messa in onda
Mar 11, 2022
Linda överraskar alla med en lägerroulette varpå två av lagen byter läger med varandra. I Eldkampen kämpar lagen om att ta sig vidare till Lagkampen. Som belöning får vinnarna testa sina söta och salta smaklökar tillsammans med Ellen Bergström.
15x7
Avsnitt 7
Episode overview
Data di messa in onda
Mar 18, 2022
Ett lag skickar två kämpar till Minnesgläntan medan vinnarna av Lagkampen pluggar för fullt i Kunskapsboken. I Eldkampen tävlar alla tre lagen om att ta sig vidare till Lagkamp. Vinnarna får ett cowboypris och förlorarna får måla hos bonden.
15x8
Avsnitt 8
Episode overview
Data di messa in onda
Mar 25, 2022
Två kämpar skickas till Minnesgläntan, där de hoppas få med sig en fördel till semifinalen. Ett annat lag håller hårt i Kunskapsboken. I skymningen får alla deltagare bege sig på disco där Mello-artisten Klara Hammarström bjuder på en show.
15x9
Avsnitt 9
Episode overview
Data di messa in onda
Apr 01, 2022
I två kamper tävlar Lejonen, Björnarna och Vargarna om att ta sig vidare till final! Vilka får fortsätta att tävla och vilket lag måste åka hem? Ett lag får mata lodjuren på Järvzoo. Sebastian Tadros gästar Wild Kids med munkar och skogsrave.
15x10 Ultimo episodio della stagione
Avsnitt 10
Episode overview
Data di messa in onda
Apr 08, 2022
Säsongsavslutning. Endast två lag återstår och nu väntar en rafflande final. Vilket lag kammar hem det stora drömpriset – en äventyrsresa till Lappland med hela sitt lag? Gladiatorn El Gringo gästar skogarna och peppar deltagarna inför slutstriden.

Se ci sono degli episodi e dei banner mancanti (e esistono su TheTVDB) puoi richiedere un aggiornamento automatico dell'intera serie:

Richiedi aggiornamento della serie