• Posizione #
  • Iniziato: Feb 2017
  • Episodi: 60
  • Followers: 0
  • In corso
  • SVT Barn
  • Venerdì alle 0
  • Family Game show

Stagioni:

Devi aver effettuato l'accesso per segnare gli episodi come guardati. Accedi oppure registrati.

Stagione 14
14x1
Avsnitt 1
Episode overview
Data di messa in onda
Gen 15, 2021
Säsongsstart. Äventyret drar igång i Järvsös skogar där elva barn tävlar om att bli Lejon eller Björnar. De som inte lyckas knipa en plats hamnar i de laglösas läger - Ladan. Lejonen och Björnarna kallas till Eldkamp där ett fint pris står på spel.
14x2
Avsnitt 2
Episode overview
Data di messa in onda
Gen 22, 2021
Eldkampens vinnare får hänga med youtubern Gordon Devoon som bjuder på skojiga utmaningar och glass. I Ladan väntar de laglösa på att få bli en del av tävlingen, samtidigt skyddar de sin flagga mot inkräktarna som lurar i skogen.
14x3
Avsnitt 3
Episode overview
Data di messa in onda
Gen 29, 2021
Förlorarlaget måste skörda potatis, medan vinnarna jublar över att få laga crêpes tillsammans med Keyyo. I lagkampen väntar en tuff labyrintutmaning där två åtråvärda lagkamrater står på spel. Samtidigt attackeras Ladan av inkräktarna.
14x4
Avsnitt 4
Episode overview
Data di messa in onda
Feb 05, 2021
Vinnarlaget får uppleva ett riktigt skräckpris. I Lagkampen väntar en frågesport där det bästa laget har chans till en ny kompis. De laglösa får besök av Mattheus som vann Wild Kids förra året och inkräktarna slår till på nytt mot Ladan.
14x5
Avsnitt 5
Episode overview
Data di messa in onda
Feb 12, 2021
Förlorarna får gå till bonden och fösa kor medan vinnarna upplever ett magiskt pris med Brynolf & Ljung. En ensam laglös är kvar i Ladan då inkräktarna slår till igen. På Eldkampen får deltagarna sitt livs chock då det dyker upp oväntat besök.
14x6
Avsnitt 6
Episode overview
Data di messa in onda
Feb 19, 2021
Vargarna är nu en del av tävlingen. I Eldkampen slåss lagen om att ta sig vidare till Lagkampen där både kunskapsboken och en fördel till semifinalen står på spel. Samtidigt tävlar de om godispriset som denna gång vaktas av kung Erik (Erik Ekstrand).
14x7
Avsnitt 7
Episode overview
Data di messa in onda
Feb 26, 2021
Ett lag besöker Minnesgläntan där de har chans att få med sig något viktigt till semifinalen. Sedan gäller det att ladda om och försöka ta sig vidare till Lagkampen. Det vinnande laget av Eldkampen får träffa en riktig guldmedaljör – Sarah Sjöström.
14x8
Avsnitt 8
Episode overview
Data di messa in onda
Mar 05, 2021
De tre lagen möts i en avgörande Eldkamp och i Lagkampen väntar en viktig fördel till semifinalen. Deltagarna lägger sin rivalitet åt sidan för en kväll och dansar loss på ett månskensdisco som gästas av Renaida. Kärleken spirar mellan lagen.
14x9
Avsnitt 9
Episode overview
Data di messa in onda
Mar 12, 2021
Lejonen går till Minnesgläntan i hopp om att samla på sig en sista fördel och Björnarna stiftar bekantskap med fjällräven. Sedan är det dags för semifinal där tre lag ska bli två. Det bubblar av känslor mellan lagen och några går på trippeldejt.
14x10 Ultimo episodio della stagione
Avsnitt 10
Episode overview
Data di messa in onda
Mar 19, 2021
Säsongsavslutning. Det är dags för final, men innan dess gästar Bröderna Zia vildmarken och lagar lite italiensk mat. Slutligen avgörs det vilket lag som tar hem vinsten och får drömpriset – en äventyrsresa till Lappland!

Se ci sono degli episodi e dei banner mancanti (e esistono su TheTVDB) puoi richiedere un aggiornamento automatico dell'intera serie:

Richiedi aggiornamento della serie