C/o Segemyhr

  • Score 9.8
  • : Sept 1998
  • Épisodes: 58
  • Abonnés: 5
  • Classement #11291
  • Fini
  • TV4
  • Inconnu

Saisons:

Tu dois être connecté pour marquer les épisodes vus. Connexion ou inscription.

Saison 1 Discuss
1x1
Tillökning i familjen
Date de diffusion
Sept 04, 1998
Fredrik tror att han ska bli befordrad på sitt arbete men får istället sparken. Cilla försöker få Jan-Olof att flytta, men han ordnar istället så att Fredrik får en till inneboende, Anton.
1x2
Konsulten
Date de diffusion
Sept 11, 1998
Fredrik försöker hålla Jan-Olof och Anton borta från hemmet då han har bjudit hem en konsult som erbjuder honom jobb som vd. Antons taxibil hamnar på verkstad, Jan-Olof beställer kabel-tv och Cilla vill åka och lyssna på Liza Minnelli.
1x3
Psykologen
Date de diffusion
Sept 18, 1998
Jan-Olof går på dejt med psykologen Katarina, som han några dagar senare bjuder över till lägenheten. Låset till toaletten är trasigt så Fredrik bestämmer sig för att sätta upp en skylt. .. show full overview
1x4
Tidningsbudet
Date de diffusion
Sept 25, 1998
När morgontidningen slutar att komma växer irritationen. När Anton dessutom får fotomodellsjobb växer irritationen till upprördhet.
1x5
Sex & samlevnad
Date de diffusion
Oct 02, 1998
Tunna väggar i kombination med eldiga och akrobatiska grannar får Cilla att efterlysa bättring i hennes och Fredriks sexliv. Fredrik tar hjälp av "Kärlekens nöjen" och Antons mamma Irene, vars lägenhet just renoveras.
1x6
Larmet går
Date de diffusion
Oct 09, 1998
Ett lägenhetslarm samt en snabbvisit av Cillas barndomskompis Karin ställer till rediga problem för alla.
1x7
Valet
Date de diffusion
Oct 16, 1998
Vad är väl en karriär utan ordförandeposten i bostadsrättsföreningen? Fredrik ger sig in i striden föga medveten om vad en storbilds-tv kan innebära.
1x8
Cypern
Date de diffusion
Oct 23, 1998
Anton har träffat en tjej under Cypern-semestern. Fredrik har läst en artikel om ungdomsknarkandet på Östermalm. Jan-Olof vill dricka taxfree-sprit och Cilla ääääälskar Abba.
1x9
Sitt rätta jag
Date de diffusion
Oct 30, 1998
Ibland blir det för mycket. Fredrik beslutar sig för att total ärlighet är den enda vägen. Och varför ska man egentligen berusa sig på annat än livet självt?
1x10 Épisode final de la saison
Systern
Date de diffusion
Nov 06, 1998
När Fredriks syster, för vilken han har enorma komplex, aviserar ett Sverigebesök gäller det att ha koll på alla inkommande samtal. Jan-Olof behöver pengar och Anton en platt mage.

Demander une mise à jour de la série

Si tu aimes cette séries, tu aimeras peut-être aussi :