The Whodunit Detective Agency

  • Classement #
  • Première: Déc 2020
  • Épisodes: 12
  • Abonnés: 0
  • En cours
  • C More
  • à 0
  • Drama Family Mystery

Saisons:

Tu dois être connecté pour marquer les épisodes vus. Connexion ou inscription.

Saison 2
2x1
Simborgarmysteriet
Episode overview
Date de diffusion
Déc 03, 2021
Det är jul i Valleby och alla samlas i simhallen för att se OS-medaljören Racke Bolinder utföra ett beryktat simhopp. Dock verkar det som att en sabotör är i farten och Lasse och Maja inser att boven måste finnas mitt ibland dem.
2x2
Hotellmysteriet
Episode overview
Date de diffusion
Déc 03, 2021
Hotellägaren Ronny Hazelwood är nära ett sammanbrott. Receptionisten Rune är spårlöst försvunnen, julbordsgästerna väller in i lokalen och mitt i allt försvinner familjen Åkerös värdefulla äppeltax. LasseMajas Detektivbyrå tar på sig att lösa fallet.
2x3
Detektivmysteriet
Episode overview
Date de diffusion
Déc 10, 2021
Valleby drabbas av flera mystiska inbrott och plötsligt dyker stjärndetektiven Torkel Nööt upp från ingenstans och säger sig kunna lösa fallen. Polismästaren förblindas av Nööts detektivarbete, men LasseMajas Detektivbyrå är inte lika lättimponerade.
2x4
Tidningsmysteriet
Episode overview
Date de diffusion
Déc 10, 2021
Polismästaren blir oväntat uthängd som pepparkakstjuv och flera andra Vallebybor råkar ut för liknande anklagelser i den lokala tidningen. Vem ligger bakom de välskrivna bluffartiklarna? Lasse och Maja inser att det finns flera misstänkta.
2x5
Födelsedagsmysteriet
Episode overview
Date de diffusion
Déc 17, 2021
Barbro Palm planerar att fria under en födelsedagsfest för Muhammed, men festen spårar ur och förlovningsringarna försvinner. Dessutom har någon brutit sig in i både källaren och hotellets kassaskåp. Kommer Lasse och Maja att klara upp fallet i tid?
2x6
Fängelsemysteriet
Episode overview
Date de diffusion
Déc 17, 2021
Det är nyårsafton i Valleby och prästen har satt upp en pjäs inne på fängelset, men när ridån går upp är scenen tom. Lasse och Maja tar upp jakten på fångarna och samtidigt springer de på en massa lösa djur. Hur hänger allt ihop?

S'il manque des épisodes ou des bannières (et qu'ils existent sur TheTVDB), vous pouvez demander une mise à jour automatique complète de l'émission :

Demander une mise à jour de la série

Personnages