Sveriges yngsta mästerkock

  • Premiered: Apr 2014
  • Episodes: 64
  • Followers: 3
  • Running
  • TV4
  • Wednesday at 20
  • Food Reality

Seasons:

You need to be logged in to mark episodes as watched. Log in or sign up.

Season 5
5x1
Episode 1
Episode overview
Air date
Apr 11, 2018
Säsongsstart. Tolv förväntansfulla småkockar intar mästerkocksköket och de ställs inför två krävande uppgifter. I den första ska de presentera sin bästa rätt och den andra går i efterrätternas tecken
5x2
Episode 2
Episode overview
Air date
Apr 18, 2018
Småkockarna får hård konkurrens när de ska tävla mot ett proffslag med Sveriges vassaste kockar. I utslagstävlingen ska de laga en av Sveriges mest älskade rätter som bedöms av artisten Wiktoria och hon har speciella krav på kockarna.
5x3
Episode 3
Episode overview
Air date
Apr 25, 2018
Småkockarnas påhittighet och smaksäkerhet sätts på prov när de ställs inför utmaningen att stycka och tillaga kyckling. Men frågan är vad man gör när man får en bit av kyckling utan kött på.
5x4
Episode 4
Episode overview
Air date
May 02, 2018
Småkockarna ställs inför en lagtävling där de med en liten budget ska laga mat till skolbarn. Det blir en uppgift som river upp starka känslor. Det förlorande laget får göra upp i en nervkittlande sufflétävling.
5x5
Episode 5
Episode overview
Air date
May 09, 2018
Sushikocken Frida Ronge visar hur en perfekt sushitallrik ska se ut. Sedan ska småkockarna tävla i par och laga sushi, vilket visar sig vara svårare än de trott. Efter det ska de återskapa en avancerad fiskrätt Paul och Danyel lagat.
5x6
Episode 6
Episode overview
Air date
May 16, 2018
Tjejerna ställs mot killarna när de ska laga mat till hungriga soldater. Det blir en hektisk dag med utomhusmatlagning och där små marginaler avgör vilket lag som vinner. Tillbaka i studion ska de laga pasta med Benjamin Ingrosso.
5x7
Episode 7
Episode overview
Air date
May 23, 2018
Det är dags för semifinal och de tävlande ställs inför sina svåraste utmaningar hittills. I den första får de sätta på sig ögonbindlar och serveras en rätt som de ska identifiera och återskapa. I den andra utmaningen blir det filéfrossa.
5x8 Season finale
Episode 8
Episode overview
Air date
May 30, 2018
Säsongsavslutning. Det är dags för final och finalisterna ska presentera en femrättersmeny för juryn. Till sin hjälp får de kockarna Jimmie Eriksson och Johan Backéus.

If there are missing episodes or banners (and they exist on TheTVDB) you can request an automatic full show update:

Request show update

If you like this show, you may also enjoy: