Vier Handen Op Eén buik

  • Rank #
  • Premiered: Dec 2012
  • Episodes: 86
  • Followers: 0
  • Running
  • BNN (NL)
  • Tuesday at 20
  • Documentary Reality

Seasons:

You need to be logged in to mark episodes as watched. Log in or sign up.

Season 1
1x1
Nikkie Plessen - Daphne
Episode overview
Air date
Dec 18, 2012
De negentienjarige Daphne verwacht binnenkort haar eerste kindje en kan alle hulp gebruiken. Niet alleen omdat het gezin waarin ze woont het niet breed heeft, ook vanwege haar .. show full overview
1x2
Birgit Schuurman - Kimberly
Episode overview
Air date
Jan 01, 2013
Kimberly is in verwachting van een zoon. Aan Birgit Schuurman de schone taak om deze achttienjarige tiener meer structuur te geven en te begeleiden in het moederschap.
1x3
Isis van der Wel - Samantha
Episode overview
Air date
Jan 08, 2013
De nummer één vrouwelijk dj van Nederland, Isis, wordt aan Samantha gekoppeld door Nicolette Kluijver. Aan haar de taak om Samantha te helpen in haar eerste stappen naar het moederschap.
1x4
Bridget Maasland - Anna
Episode overview
Air date
Jan 15, 2013
Anna is 19 jaar als ze erachter komt dat ze zwanger is van een tweeling! Ze woont in het huis van haar moeder, maar moet het alleen gaan doen. Bridget Maasland probeert Anna bij te staan.
1x5
Tanja Jess - Nadia
Episode overview
Air date
Jan 22, 2013
Vanaf dat Nadia (20) op zichzelf gaat wonen, komen de problemen. Ze maakt schulden en raakt zwanger. Zal pleegmoeder Herma haar opnieuw willen opvangen? Aan Tanja Jess de taak om dit te realiseren.
1x6
Renate Verbaan - Melissa & Brandon
Episode overview
Air date
Jan 29, 2013
We zien de 16-jarige Brandon en 17-jarige Melissa uit Leeuwarden die hun eerste kindje verwachten. Nicolette heeft Renate Verbaan bereid gevonden om hen te begeleiden in deze bijzondere, onzekere tijd.
1x7
Edsilia Rombley - Chanel
Episode overview
Air date
Feb 26, 2013
Bekende moeders helpen toekomstige tienermoeders tijdens hun zwangerschap, de bevalling en daarna. Nikkie, Renate, Tanja, Birgit, Edsilia, Bridget, Isis en Fajah maken alle belangrijke .. show full overview
1x8 Season finale
Fajah Lourens - Romana
Episode overview
Air date
Mar 19, 2013
Fajah Lourens - Romana Bekende moeders helpen toekomstige tienermoeders tijdens hun zwangerschap, de bevalling en daarna. Nikkie, Renate, Tanja, Birgit, Edsilia, Bridget, Isis en .. show full overview

If there are missing episodes or banners (and they exist on TheTVDB) you can request an automatic full show update:

Request show update

Characters