vtwonen weer verliefd op je huis

  • Rang #
  • Premieret: Dec 2014
  • Afsnit: 162
  • Følgere: 0
  • Kørende
  • SBS 6
  • Søndag på 19
  • Home and garden

Sæsoner:

Du skal være logget ind for at markere afsnit som set. Log på eller tilmelding.

Sæsoner 14
14x1
Dennis & Bianca - Geffen
Episode overview
Udgivelsesdato
Feb 22, 2021
Stylist Frans gaat aan de slag bij Dennis en Bianca in Geffen. Na een grote verbouwing van hun landelijke boerderijwoning hebben ze een mooie basis gecreëerd. Nu de inrichting nog.
14x2
Wannes & Borinda - Gorinchem
Episode overview
Udgivelsesdato
Mar 01, 2021
Stylist Fietje gaat de uitdaging aan bij Wannes en Borinda uit Gorinchem. De een houdt van Mediterrane invloeden en warme kleuren, terwijl de ander liever voor stoer en staal gaat.
14x3
Piet Jan & Margriet - Amsterdam
Episode overview
Udgivelsesdato
Mar 08, 2021
Piet Jan houdt van aardse tinten en spannende elementen, maar Margriet wil liever licht en rust in huis. Stylist Marianne verbindt de twee uiteenlopende smaken en zorgt voor balans in .. show full overview
14x4
Stefan & Lindie - Zoetermeer
Episode overview
Udgivelsesdato
Mar 15, 2021
Stylist Eva gaat aan de slag bij Stefan en Lindie in Zoetermeer. Hun woonprobleem: de grote woonkamer. Het lukt maar niet om er een knus geheel van te maken. Gelukkig weet stylist Eva daar wel raad mee.
14x5
Carolien & Martijn - Assendelft
Episode overview
Udgivelsesdato
Mar 22, 2021
Carolien en Martijn wonen met hun kinderen in een Zaanse woning in Assendelft. Na een verbouwing en een uitbouw hebben ze een mooie basis gecreëerd, maar met het interieur wil het niet .. show full overview
14x6
Jennifer & Wout - Rotterdam
Episode overview
Udgivelsesdato
Mar 29, 2021
Jennifer houdt van bonte kleuren, Wout van een zo minimalistisch mogelijk interieur. Stylist Fietje brengt de excentrieke en minimalistische woonsmaken van het stel samen en vindt daarnaast een oplossing voor het indelingsprobleem.
14x7
Jolien & Otto - Bodegraven
Episode overview
Udgivelsesdato
Apr 05, 2021
Jolien droomt van een landhuis, maar Otto daarentegen houdt van een modern en industrieel interieur. Stylist Marianne verbindt de woonsmaken van het stel en tovert hun ongezellige nieuwbouwwoning om tot een sfeervol familiehuis.
14x8
Dennis & Angela
Episode overview
Udgivelsesdato
Apr 12, 2021
Een paar jaar geleden kochten Dennis en Angela hun ware droomhuis: een voormalige kerk in het dorp Hank. Vijf jaar lang werkten ze hard en nu is de woning helemaal naar wens. Behalve het .. show full overview

I tilfælde af manglende afsnit eller bannere (og de findes på TheTVDB) kan du forespørge en automatisk fuld opdatering af serien:

Forespørg opdatering af serie