vtwonen weer verliefd op je huis

  • Rang #
  • Premieret: Dec 2014
  • Afsnit: 162
  • Følgere: 0
  • Kørende
  • SBS 6
  • Søndag på 19
  • Home and garden

Sæsoner:

Du skal være logget ind for at markere afsnit som set. Log på eller tilmelding.

Sæsoner 13
13x1
Astrid & Peter - Apeldoorn
Episode overview
Udgivelsesdato
Sep 21, 2020
Van donker en bruin naar romantisch en licht. Stylist Fietje ging aan de slag bij Astrid en Peter in Apeldoorn, waar ze de ideale mix vond tussen hun uiteenlopende woonsmaken.
13x2
Winnie & Arno - Schiebroek
Episode overview
Udgivelsesdato
Sep 28, 2020
Stylist Frans ging aan de slag bij Winnie, Arno en hun twee dochters in Schiebroek en toverde het rommelige interieur om tot een lichte hotellobby.
13x3
Laura & Gert-Jan - Winkel
Episode overview
Udgivelsesdato
Okt 05, 2020
De een wilde zoveel mogelijk groen in huis en de ander robuust en industrieel. Stylist Liza combineerde de totaal verschillende woonstijlen van Laura en Gert-Jan met elkaar en zorgde voor een gedurfd eindresultaat.
13x4
Leonie & Emil - Hoofddorp
Episode overview
Udgivelsesdato
Okt 12, 2020
Leonie en Emil wonen dertien jaar in hun droomhuis in Hoofddorp. Ondanks hun creatieve ideeën kunnen ze bij de inrichting van de woning wel wat hulp gebruiken. Gelukkig weet stylist Marianne daar wel raad mee.
13x5
Marlijn & Valentin - Heemstede
Episode overview
Udgivelsesdato
Okt 19, 2020
Ondanks alle pogingen lukte het Marlijn en Valentin maar niet om hun verschillende woonsmaken samen te brengen. Gelukkig was daar de hulp van stylist Eva, die industrieel en warme natuurtinten combineerde tot een verrassend geheel.
13x6
Roel & Anne-Marie - Purmerend
Episode overview
Udgivelsesdato
Okt 26, 2020
Roel en Anne-Marie wonen samen met hun zoon Stijn met veel plezier in Purmerend, maar bij de inrichting van hun rommelige woning kunnen ze wel wat hulp gebruiken. Stylist Frans schiet te hulp en creëert rust en eenheid.
13x7
Deborah & David - Uithoorn
Episode overview
Udgivelsesdato
Nov 02, 2020
Stylist Eva ging aan de slag bij Deborah en David in Uithoorn. Ze combineerde twee totaal verschillende woonsmaken tot een warm familiehuis met meer dan genoeg opbergruimte.
13x8
Ilse & Cas - Soest
Episode overview
Udgivelsesdato
Nov 09, 2020
Ilse en Cas wonen in hun droomhuis in Soest, maar ze hadden één grote vraag. Hoe richt je een lange en smalle woonkamer in? Stylist Fietje schoot ze hulp: ze gooide de indeling om en creëerde een fijne plek.
13x9
Karin & Hans - Haarlem
Episode overview
Udgivelsesdato
Nov 16, 2020
Van rommelig naar fris, fier en warm. Stylist Marianne ging aan de slag bij Karin en Hans en hun twee kinderen in Haarlem. Met behulp van een fris kleurpalet creëerde ze na ruim twintig jaar rust in huis.
13x10
Perry & Miriam - Utrecht
Episode overview
Udgivelsesdato
Nov 23, 2020
Stylist Liza gaat aan de slag bij Perry en Miriam in Utrecht. Het woonprobleem is de paal in het midden van de woonkamer. Gelukkig heeft Liza de oplossing, ze kiest voor een prachtige mix van natuurlijke materialen en zandtinten.
13x11
Joery & Murkje - Haarlem
Episode overview
Udgivelsesdato
Nov 30, 2020
Stylist Fietje gaat aan de slag bij Joery en Murkje in Haarlem. Het stel vindt het lastig om één geheel in huis te creëren. Stylist Fietje gaat voor ze aan de slag en maakt er een warm en kleurrijk familiehuis van.
13x12
Esther & Raymond - Rotterdam
Episode overview
Udgivelsesdato
Dec 07, 2020
Stylist Marianne gaat aan de slag bij Esther en Raymond in Rotterdam. Ze zijn verliefd op het huis, maar door de enorme ruimte en de hoge plafonds vinden ze het lastig om de woning warm en gezellig in te richten.

I tilfælde af manglende afsnit eller bannere (og de findes på TheTVDB) kan du forespørge en automatisk fuld opdatering af serien:

Forespørg opdatering af serie