Sveriges yngsta mästerkock

  • Premieret: Apr 2014
  • Afsnit: 64
  • Følgere: 3
  • Kørende
  • TV4
  • Onsdag på 20
  • Food Reality

Sæsoner:

Du skal være logget ind for at markere afsnit som set. Log på eller tilmelding.

Sæsoner 3
3x1
Episode 1
Episode overview
Udgivelsesdato
Apr 13, 2016
Tolv förväntansfulla småkockar intar mästerkocksköket. I den första utmaningen ska de skapa en valfri rätt med räkor. Den andra tävlingen går ut på att provsmaka femton tårtor som alla .. show full overview
3x2
Episode 2
Episode overview
Udgivelsesdato
Apr 20, 2016
Småkockarna ställs inför en avancerad utmaning där de ska stoppa korv och laga en komplett rätt. Sedan ska de tillaga fågel på valfritt sätt. Gästjurymedlem är Titti Qvarnström.
3x3
Episode 3
Episode overview
Udgivelsesdato
Apr 27, 2016
Det är dags för säsongens första lagtävling och småkockarna får en viktig utmaning då de ska laga mat till svenska fotbollslandslaget inför landskampen mot Danmark. Förlorarlaget möts en i grilltävling. Gästjurymedlem är Christian Hellberg.
3x4
Episode 4
Episode overview
Udgivelsesdato
Maj 04, 2016
Småkockarna ställs inför en tävling där världens mat står i fokus. Genom lottning tilldelas varje tävlande ett land med tillhörande rätt. Sedan blir det besök av en välkänd herre i en .. show full overview
3x5
Episode 5
Episode overview
Udgivelsesdato
Maj 18, 2016
Det är dags för lagtävling igen och denna gång på en lyxkrog i Stockholm. Temat är fisk och skaldjur och deltagarna ska laga både en förrätt och varmrätt till ett kräset sällskap. I .. show full overview
3x6
Episode 6
Episode overview
Udgivelsesdato
Maj 25, 2016
Det är dags för semifinal och temat är Italien och småkockarna ska laga mat till en hel familj. Sedan är det återigen dags för en mysterybox. Gästjurymedlem är Alexandra Zazzi.
3x7
Episode 7
Episode overview
Udgivelsesdato
Jun 01, 2016
Småkockarna ska laga en biff Wellington som är en rätt med många svåra moment. Sedan ska de göra en dessert där huvudingrediensen är äpple. Efter det är det dags för juryn att avslöja vilka två som går till final. Gästjurymedlem är Ulf Wagner.
3x8 Sæsonafslutning
Episode 8
Episode overview
Udgivelsesdato
Jun 08, 2016
Det är dags för final och årets yngsta mästerkock ska koras. I den första tävlingen ska de laga en av juryns favoriträtter och mathjulet avgör vilken det blir. I den sista och avgörande tävlingen ska de komponera en egen trerättersmeny.

I tilfælde af manglende afsnit eller bannere (og de findes på TheTVDB) kan du forespørge en automatisk fuld opdatering af serien:

Forespørg opdatering af serie

Hvis du synes om denne serie, vil du måske også synes om: