Sveriges yngsta mästerkock

  • Premieret: Apr 2014
  • Afsnit: 64
  • Følgere: 3
  • Kørende
  • TV4
  • Onsdag på 20
  • Food Reality

Sæsoner:

Du skal være logget ind for at markere afsnit som set. Log på eller tilmelding.

Sæsoner 1
1x1
Episode 1
Episode overview
Udgivelsesdato
Apr 09, 2014
Programstart. De utvalda småkockarna intar mästerkocksköket. Juryn börjar med att överraska dem med en hemlig låda. Sedan kommer världsmästaren i att göra pizza på besök med en tio meter .. show full overview
1x2
Episode 2
Episode overview
Udgivelsesdato
Apr 16, 2014
örra veckans vinnare får sin vinst och småkockarna får för första gången tillgång till skafferiet. Markus avslöjar hemligheten om hur man gör den godaste tortellinin och sedan ska kockarna återskapa den.
1x3
Episode 3
Episode overview
Udgivelsesdato
Apr 23, 2014
I dag ska småkockarna ut på uppdrag och de ska bjuda en musikalensemble på lunch. De delas in i lag och det lag som vinner klarar sig från elimineringen.
1x4
Episode 4
Episode overview
Udgivelsesdato
Maj 07, 2014
Småkockarna ska laga sushi och juryn har bjudit en expert som är med och coachar och bedömer rätten. Den som vinner tävlingen får immunitet. I den andra tävlingen ska de skapa en valfri dessert.
1x5
Episode 5
Episode overview
Udgivelsesdato
Maj 14, 2014
Vilka fyra som går vidare till semifinal ska avgöras. Småkockarna skickas i väg till en ambassad i Stockholm där de ska bjuda ambassadören och hans celebra gäster på en tvårätterslunch. Det blir en lagtävling där en viktig vinst står på spel.
1x6
Episode 6
Episode overview
Udgivelsesdato
Maj 21, 2014
Det är dags för den första semifinalen och tävlingen går in i en ny fas där deltagarna slåss om jurypoäng. I den första utmaningen ska de fyra som är kvar skapa en valfri risotto. Den .. show full overview
1x7
Episode 7
Episode overview
Udgivelsesdato
Jun 04, 2014
Det är dags för den sista semifinalen och den första utmaningen leds av expertgästen Birgitta Rasmusson som utmanar småkockarna i att baka en citronpaj. I den andra utmaningen ska de laga oxfilé med bearnaisesås och valfritt tillbehör.
1x8 Sæsonafslutning
Episode 8
Episode overview
Udgivelsesdato
Jun 11, 2014
Det är dags för final och de två finalisterna möts i en sista kamp. Den första utmaningen avgörs av slumpen där en snurra med tre olika juryrätter avgör vilken rätt de ska laga. I den .. show full overview

I tilfælde af manglende afsnit eller bannere (og de findes på TheTVDB) kan du forespørge en automatisk fuld opdatering af serien:

Forespørg opdatering af serie

Hvis du synes om denne serie, vil du måske også synes om: