Let's Dance

  • Classificação #
  • Estreou: Jan 2006
  • Episódios: 82
  • Seguidores: 0
  • Em exibição
  • TV 4
  • Sábado às 20
  • Family Reality

Temporadas:

Você precisa estar logado para marcar um episódio como visto. Entrar ou registar.

Temporada 14
14x1
Avsnitt 1
Episode overview
Exibido em:
Mar 22, 2019
En stjärnspäckad afton väntar när deltagarna ger sig ut på dansgolvet för första gången. I direktsändning får en förväntansfull jury se deltagarnas nyförvärvade danskunskaper, och frågan är vilket par som kommer att imponera mest?
14x2
Avsnitt 2
Episode overview
Exibido em:
Mar 29, 2019
Tilde de Paula Eby och Tony Irving går igenom säsongens andra avsnitt av Let's dance tillsammans med såväl deltagare som jurymedlemmar. De pratar om vem som glänste mest på dansgolvet och vad som kan vara viktigt att ta med sig framåt.
14x3
Avsnitt 3
Episode overview
Exibido em:
Mar 29, 2019
Det hettar till i studion när Linnea och Jacob tar sig an den spanska nationaldansen Paso Doble. Lancelot och Linn svänger på höfterna i en Samba och Sigrid och Robin testar på en klassisk vals.
14x4
Avsnitt 4
Episode overview
Exibido em:
Abr 12, 2019
Sanna och Aaron försöker hålla fötterna i styr när de testar på att dansa Quickstep. Dessutom svänger Robin och Sigrid på höfterna i en Cha Cha och Lagaylia och Tobias tar sig an en klassisk vals. Vem kommer att göra succé på dansgolvet denna afton?
14x5
Avsnitt 5
Episode overview
Exibido em:
Abr 19, 2019
Det är än en gång dags för deltagarna att ge sig ut på dansgolvet. Lancelot och Linn testar på en Slowfox och Kristin och Calle svänger på höfterna i en Rumba. Frågan är vem som kommer att kamma hem flest poäng av juryn?
14x6
Avsnitt 6
Episode overview
Exibido em:
Abr 26, 2019
Tävlingen fortsätter för deltagarna i Let's dance. Det är dags för Thomas och Jasmine att dansa Tango och Magdalena och Tobias testar på Rumba. Vi får dessutom se deltagarna utmana varandra i en fartfylld disco battle.
14x7
Avsnitt 7
Episode overview
Exibido em:
Mai 03, 2019
Det är äntligen dags för våra älskade danspar att åter ge sig ut på dansgolvet. En fartfylld afton väntar och vi får bland annat se Kristin och Calle dansa Boogie Woogie och Robin och Sigrid testar på den amerikanska dansstilen Charleston.
14x8
Avsnitt 8
Episode overview
Exibido em:
Mai 10, 2019
Deltagarna har nu kommit en bra bit in i tävlingen och pressen är stor. Denna vecka är det musikaltema och vi gästas bland annat av musikaldrottningen Pernilla Wahlgren. Frågan är vilket danspar som kommer att göra succé på dansgolvet denna afton?
14x9
Avsnitt 9
Episode overview
Exibido em:
Mai 17, 2019
Dramatiken tätnar när det endast återstår en deltävling innan det är dags för semifinal. Denna afton får vi se Linnea och Jacob dansa Cha cha och Lancelot och Linn testar på Rumba. Vilka par tar sig till semifinal och vilket par faller på målsnöret?
14x10
Avsnitt 10 - Semifinal
Episode overview
Exibido em:
Mai 24, 2019
En fartfylld och nervkittlande afton väntar när det äntligen blivit dags för semifinal i Let's dance 2019. Tre par återstår och de ska nu göra upp om finalplatserna. Frågan är vilka två par som kommer att få fortsätta dansäventyret en vecka till?
14x11 Final da Temporada
Avsnitt 11 - Final
Episode overview
Exibido em:
Mai 31, 2019
Säsongsavslutning. En rafflande final i Let's dance 2019 väntar när Kristin Kaspersen och Magdalena Forsberg kliver upp på dansgolvet för sista gången. Det blir en känslosam afton full av överraskningar med bland annat Jon Henrik Fjällgren.

Se faltam episódios ou banners (e eles existem no TheTVDB) você pode solicitar uma atualização automática :

Solicite uma atualização

Characters