Vem bor här?

  • Estreou: Abr 2015
  • Episódios: 73
  • Seguidores: 1
  • Em exibição
  • SVT1
  • Domingo às 2
  • Reality

Temporadas:

Você precisa estar logado para marcar um episódio como visto. Entrar ou registar.

Temporada 1
1x1
Episode 1
Episode overview
Exibido em:
Abr 06, 2015
I kvällens program besöker man sex hem i Mälardalen. Man tittar in i ett kollektiv i Gamla stan, en familjevilla där det bor hela tio barn och ett spökhus. Hur väl speglar vårt hem vår personlighet?
1x2
Episode 2
Episode overview
Exibido em:
Abr 13, 2015
I kvällens program är vi i Skåne där vi hälsar på i ett stall som förvandlats till ett modernt hem, en lägenhet som ser ut som en prylbod och en 600 kvm stor skånelänga. Deltagarnas yrken spänner från undersköterska till vd.
1x3
Episode 3
Episode overview
Exibido em:
Abr 20, 2015
I kvällens program ligger hemmen i Göteborgstrakten. Någon bor på nionde våningen med en utsikt över hela Göteborg, någon bor i en gammal restaurang och någon har valt att bo i en husbåt!
1x4
Episode 4
Episode overview
Exibido em:
Abr 27, 2015
Kvällens program utspelar sig mitt i Stockholms city i fyra innerstads-lägenheter, men det blir också ett besök i en modern funkisvilla på Lidingö och på en gammal husbåt som har utsikt mot Stockholms stadshus.
1x5
Episode 5
Episode overview
Exibido em:
Mai 04, 2015
I kvällens program besöker vi sex hem i Stor-Stockholm. En våning mitt på Djurgården, en takvåning på Södermalm och så blir det husesyn i en arkitektritad skönhet i form av ett helt runt hus!
1x6
Episode 6
Episode overview
Exibido em:
Mai 11, 2015
I kvällens program är vi i östra Svealand och hälsar på i en romantisk barocklägenhet på Östermalm, en villa fylld av prylar, skulpturer och loppisfynd och så tittar vi in i en villa som vunnit inredningspris.
1x7
Episode 7
Episode overview
Exibido em:
Mai 18, 2015
Sex helt olika hem ska få sina rätta ägare! Tillsammans med programledaren Malin Olsson följer vi med sex personer som aldrig tidigare träffats som invaderar varandras hem. Målet är att .. show full overview
1x8 Final da Temporada
Episode 8
Episode overview
Exibido em:
Mai 25, 2015
Kvällens program utspelar sig i Skåne, dit vi den här gången också räknar Köpenhamn. Hemmen vi får besöka är helt unika. En påkostad och stilfull arkitektvilla, ett till synes vanligt .. show full overview

Se faltam episódios ou banners (e eles existem no TheTVDB) você pode solicitar uma atualização automática :

Solicite uma atualização