O Tarz Mı?

  • :
  • : 264
  • : 0
  • Spotify
  • Comedy Podcast

:

.

1
1x1
Şefiiiiiiiiiim!
Episode overview
Şefiiiim bana oradan bir eski sevgili, biraz kokulu bir şeyler ve dahası.. (Can Bonomo, Can Temiz, İsmail Türküsev)
1x2
Koca Yürekli Adam
Episode overview
Bir takım yürümeler, ruh çağırma, çıldırmış gamer sevgili ve dahası.. (Can Bonomo, Can Temiz, İsmail Türküsev)
1x3
Ahbab-ı Tenasül
Episode overview
3 Ahbab-ı tenasül - 1 sevgili, krunazlık yaparken acı gerçeği öğrenen muhasebeci, hemşireli tekne partisi ve dahası... (Can Bonomo, Can Temiz, İsmail Türküsev)
1x4
Şişman Çocuk
Episode overview
Çapkın basketbolcu, eski sevgilisi ve komşusu arasında kalan kız, tinderdaki şişman çocuk ve dahası... (Can Bonomo, Can Temiz, İsmail Türküsev)
1x5
Masaj Salonu
Episode overview
Ofisteki nemrut adam, masaja gidip gitmediği belli olmayan sevgili, iş yerindeki gizli aşk ve dahası... (Can Bonomo, Can Temiz, İsmail Türküsev)
1x6
İri Kıyım Kız
Episode overview
Paketçi sanılan çalışan, sahnede büyüyen sevgili, arkadaş grubundaki iri kıyım kız, entel manti ve dahası... (Can Bonomo, Can Temiz, İsmail Türküsev)
1x7
Cesur ve Güzel
Episode overview
Aşırı büyük kediyi sakat bıraktıran komşu, yurtdışında onun bunun parmağıyla fotoğraf çekilen kız arkadaş, kıro sevgili ve dahası... (Can Bonomo, Can Temiz, İsmail Türküsev)
1x8
Bayan Güzellik
Episode overview
Tüyleri yüzünden insanı soğutan güzel bayan, sevdiği kızı ayartmak için palavralar atan genç, şizofren babayla uğraşan sevgili ve dahası... (Can Bonomo, Can Temiz, İsmail Türküsev)
1x9
İngiliz Aksanı
Episode overview
Sarılgan ev arkadaşı, halı sahada pas isteyen patron, fake türk kızı ve dahası... (Can Bonomo, Can Temiz, İsmail Türküsev)
1x10
Meme Ucu
Episode overview
İnanılmaz mütevazı kadın, devlete giden zengin çocuk, çaycı ol diyen baba ve dahası... (Can Bonomo, Can Temiz, İsmail Türküsev)
1x11
Tost
Episode overview
Sevgili miyiz? diyen ilk buluşmadaki kız, kapısına tost bırakılan genç, eski sevgili sorunsalı ve dahası... (Can Bonomo, Can Temiz, İsmail Türküsev)
Komşularının gözetlediğini bilen çift, ailesinin at aldığı kız, içmeyince muhabbeti sarmayan amca ve dahası... (Can Bonomo, Can Temiz, İsmail Türküsev)
1x13
Hastalık
Episode overview
İş arkadaşını hasta eden adam, kuzenini kıskanan çocuk, kavga eden çift ve dahası... (Can Bonomo, Can Temiz, İsmail Türküsev)
1x14
Kıymık
Episode overview
Uydurma oyunla mezun olan genç, bekar öğrenci evinde coşanlar, sosyal medyayı kullanamayan ajans başkanı ve dahası... (Can Bonomo, Can Temiz, İsmail Türküsev)
1x15
özel bölüm 1 // bono + cs + türkü
Episode overview
Yaklaşık bir buçuk yıl aradan sonra bizi bomba gibi bir 2. sezona hazırlayan özel bölümler, sadece ''Geekyapar!'' youtube kanalında. İşte hayat, işte muhabbet! (İsmail Türküsev, Can Bonomo ve Can Sungur)
1x16
özel bölüm 2 // bono + cs + türkü
Episode overview
Yaklaşık bir buçuk yıl aradan sonra bizi bomba gibi bir 2. sezona hazırlayan özel bölümler, sadece ''Geekyapar!'' youtube kanalında. İnanılmaz şeyler anlatıyorlar! (İsmail Türküsev, Can Bonomo ve Can Sungur)
1x17
özel bölüm 3 // bono + yiğitcan + türküsev + cs
Episode overview
Yaklaşık bir buçuk yıl aradan sonra bizi bomba gibi bir ikinci sezona hazırlayan özel bölümler, sadece ''Geekyapar!'' youtube kanalında. Dertlerinize derman oluyoruz! (İsmail Türküsev, Can Bonomo, Can Sungur ve konuk Yiğitcan Erdoğan)

Characters