Jet Sosyete

  • :
  • : 60
  • : 1
  • puhutv
  • 20
  • Comedy Family

:

.

2
2x1
1. Episode
Episode overview
Alara ve İlayda'nın babası Levent, gittiği Karadeniz'den dönerken kızlarının eski bakıcısı Kumsal'ı da getirir. Levent'in gelmesi nedeniyle Özpamuk ailesi tatilden erken döner. Ofise de .. show full overview
2x2
2. Episode
Episode overview
Cengiz, Ozan'dan İlayda ile iyi geçinmesini ister. Alara ve İlayda, konsere gidebilmek için Kumsal'ın zoruyla ev işi yapmayı öğrenir. Cengiz ve Gizem, zengin gözükmek için bir konut .. show full overview
2x3
3. Episode
Episode overview
Yaşar, evini basan karıncalarla etrafa içki dökerek mücadele etmeye çalışır. Ayrıca strese karşı bitki çayı içmeye başlar ve ofiste uyuyakalır. Ofistekiler ise Yaşar'ın alkol bağımlısı .. show full overview
2x4
4. Episode
Episode overview
Cengiz, Özpamuk Tekstil'e maliyeci gelmesi nedeniyle panik yaşar. Maliyecinin Safiye'nin Elazığ'dan sınıf arkadaşı olduğu ve Safiye ile evlenmek istediği ortaya çıkar. Safiye, Melike'ye .. show full overview
2x5
5. Episode
Episode overview
Melike ve Ozan, O Ses Türkiye'ye davet edilirler. Başlangıçta aileleri bu duruma karşı çıksa da ikiliye engel olamazlar. Nazlı, Melike ve Ozan'ın yarışmaya katılacağını öğrenince .. show full overview
2x6
6. Episode
Episode overview
Cengiz’in her akşam kendini hasta hissedip doktora gitmesi Gizem ve Zahide’nin Cengiz’in hastalık hastası olduğunu düşünmelerine yol açar. Gizem ve Zahide’nin Cengize’e yardımcı olmaya çalışırken keşfedecekleri gerçek, büyük sürpriz olacaktır.
2x7
7. Episode
Episode overview
Yaşar’ın şirket çalışanlarının tümünü dahil ederek kurduğu whatsapp grubu şirket içinde popülerlik kazanmasını ve herkesle yakınlaşmasını sağlar. Yağmur gibi yağan mesajlardan sıkılan İlayda’nın gruptan çıkması ile olaylar büyür.
2x8
8. Episode
Episode overview
Yaşar internetten uygun fiyata elektronik alet almıştır. Kendisiyle gurur duymaktadır fakat paket geldiğinde içinden bir biblo çıkar. Yaşar, ailenin dalga konusu olurken, biblonun çok değerli bir koleksiyon parçası olduğu ortaya çıkar.
2x9
9. Episode
Episode overview
Depoda Ozan’dan kalan temizlik robotunun bulunmasıyla Safiye’nin hayatı değişir. Artık bel ağrılarından kurtulmuştur. Zahide yüzünden robotun bozulması Yüksel ile Özpamuk ailelerinin arasında gerginliğe neden olur.
2x10
10. Episode
Episode overview
Yaşar ve Safiye’nin mahalleden bir tanıdıkları genç yaşta hayatını kaybetmiştir. Vasiyeti üzerine helvasını Safiye yapmıştır ve herkese dağıtmaktadır. Bu olay Özpamuk Ailesi’nde birçok şeyin sorgulanmasına yol açar.
2x11
11. Episode
Episode overview
Jet Sosyete’de yeni yıl heyecanı başlamıştır. Herkes yeni yıl planlarını yapmakta ve hediyelerini hazırlamaktadır.
2x12
12. Episode
Episode overview
Gizem’e televizyonda kadın programı sunuculuğu teklifi gelir. Programda kendisine eşlik etmek üzere aşçı bulamaz ve çareyi Safiye’de arar. Fakat Safiye ek gelir için bez market torbası dikme işine girişmiştir.
2x13
13. Episode
Episode overview
Gizem, “Gizem’li Günler”in çekimlerine tam gaz devam eder fakat reytingleri arttırmak ve programı Şennur’a kaptırmamak için bir şeyler yapmak zorundadır. Safiye’yle planlar yaparlar. Gündüz ve Yıldız da yardım eder ama sonunda her şey ortaya çıkar.
2x14
14. Episode
Episode overview
Alara ve Gündüz’ün, Sevgililer Günü ile ilgili olumsuz düşüncelerinden Safiye de etkilenir. Bundan haberdar olmayan Yaşar, büyük bir hevesle bu özel güne hazırlanmaktadır.
2x15
15. Episode
Episode overview
Tony’nin de yardımıyla sonunda Ozan Nazlı’dan ayrılmayı başarır. Ama Nazlı’nın sürekli masaj alması ve bir masözle çalışması yine aklının onda kalmasına yol açar.
2x16
16. Episode
Episode overview
Hayri’ye, vefat eden yaşlı bir akrabasından 75 bin Türk Lirası kalır. Bu parayı nasıl değerlendirebileceğini İlayda’ya sormasıyla hayatı kabusa döner.
2x17
17. Episode
Episode overview
Cengiz'in iyi bir seyahat arkadaşı olmaması, Yaşar ve İlayda'yı birbirine yakınlaştırır. Yaşar, bu kankalığı fazla ciddiye alır ve çok umutlanır.
2x18
18. Episode
Episode overview
Para sıkıntısı çeken Yüksel ailesi çözümü Yaşar’ın zam almasında arar. Bir yandan Yaşar ofiste Cengiz’e konuyu açmaya çalışırken bir yandan da Safiye, Gizem ve Zahide’ye konuyu dolaylı yollarla anlatmaya çalışır.
2x19
19. Episode
Episode overview
Yaşar, zammından kalan parayı almaya çalışırken Cengiz zorluk çıkarır. Bu duruma çok bozulan Yaşar işe gitmeme kararı alır. Bu durumda Yüksel ailesinin diğer fertleri iş aramak ve çalışmak zorunda kalır.
2x20
20. Episode
Episode overview
Ozan’ın başıboş ve sorumsuzluğundan sıkılan Cengiz, çareyi İlayda’da arar ve ondan Ozan’ı eğitmesini ister. İkilinin zorunlu olarak sürekli birlikte vakit geçirmesi, Harry’nin olayları yanlış anlamasına yol açar.
2x21
21. Episode
Episode overview
Talip, Yıldız’ı tekrar isteyebilmek için annesini ikna edememektedir. Biraz yumuşaması için psikiyatriste görünmesini ister. Muayene sonrası reçetelerin karışması Şennur’un bambaşka bir insana dönüşmesiyle sonuçlanır.
2x22
22. Episode
Episode overview
Yaşar'a eskiden çalıştığı tekstil şirketinden tanıştığı İrfan abisinden miras kalır. Yüksel ailesi bu habere çok mutlu olur. Ancak bu mirasın talibi çoktur.
2x23
23. Episode
Episode overview
Zahide, Safiyeleri bahçelerinde yerde piknik yaparken görür ve önce çok kınar fakat sonra kendisi o kadar abartır ki bahçe tarlaya dönmüştür ve tavuklar geziyordur. Zahide’ye şehirlilik dersi vermek Safiyelere kalır.
2x24
24. Bölüm
Episode overview
Yüksel Ailesi ve Talip nişan için hazırlıklara başlamıştır. Ancak Şennur, hala bu nişanı engellemeye çalışmaktadır ve Talip'in ocak başını kapatıp kredi kartlarını bloke ederek tüm parasına el koyar.

Characters