De Fractie

  • :
  • : 30
  • : 1
  • VPRO
  • 21
  • Drama

:

.

2
2x1
Episode 1
Episode overview
This episode has no summary.
2x2
Aflevering 2
Episode overview
Tot ieders verbazing is Tim bij de stemming in de fractie niet verkozen tot voorzitter van de VPN. Wat nu? En vooral: wie nu? Vincent probeert de strijd om het partijleiderschap te sturen.
2x3
Aflevering 3
Episode overview
In aflevering drie: op de avond voor Prinsjesdag hikt Suus aan tegen wat een slappe thema-uitzending dreigt te worden, maar maakt Tim er een verrassend spektakel van. Dara daarentegen, zadelt Corine op met een politiek corvee.
2x4
Aflevering 4
Episode overview
'Als je wilt scoren, dan moet de inhoud soms ondergeschikt zijn aan de strategie.'
2x5
Aflevering 5
Episode overview
Interim-fractieleider Dara organiseert een brainstorm, maar voelt daarbij de druk van de persoonlijke belangen van Jan. Ondertussen valt Michael uit tegen de pers, en nadert Tim een grens bij Suus.
2x6
Aflevering 6
Episode overview
Tim vindt het tijd voor een vlammende toespraak, maar de opkomst valt tegen. Een beetje moedeloos loopt hij richting zijn auto in de parkeergarage, waar hem een angstaanjagende verrassing wacht.
2x7
Aflevering 7
Episode overview
Corine en Jan maken van de kwestie rond hun dochter een vlucht naar voren, Tim lanceert bij de concurrent van Suus een politieke bom en Dara is ineens zoek.
2x8
Aflevering 8
Episode overview
Reces; niets te doen in Den Haag, zo lijkt het. Maar dan belandt de fractie ineens middenin het nieuws van de grote wereld. Paniek !
2x9
Aflevering 9
Episode overview
Terwijl de verkiezing voor een nieuwe fractieleider richting de finale gaat en Dara twijfelt over haar toekomst, gaat Vincent een grens over; met vergaande gevolgen.
2x10
Aflevering 10
Episode overview
De persoon die Tim bedreigd heeft kan elk moment worden ontmaskerd. De spanningen rond de partijleider-verkiezing, waarvan de uitslag live op tv bij Suus bekend zal worden gemaakt, lopen op.

Characters