Worlds best ASA

  • :
  • : 17
  • : 1
  • NRK Super
  • Children

:

.

1
1x3
Je' taime
Episode overview
Det er ikke lett å være forelsket, og hvordan skal man skal fortelle det til den man er forelsket i. Noen sier det med brev, andre med verktøy, men blir resultatet det samme?
1x4
Skilles
Episode overview
Nico skal sove borte for første gang i sitt liv. Det kan være like vanskelig for far som for sønn, men hvem er det egentlig verst for?
1x5
Dugnad
Episode overview
Det er dugnad på SFO. Huset fylles av ivrige, hjelpende foreldre. Men får de egentlig gjort noe?
1x6
Tyver på SFO
Episode overview
To skumle tyver tar seg inn på SFO og stjeler det verdifulle bildet på veggen som Sofus er så redd for. Da starter marerittet for tyvene.
1x7
Ha med dyr dag
Episode overview
Når barna oppdager at det ikke blir tur til dyrehagen som planlagt, får barna idèen om at de kan bringe "dyrehagen" til SFO. Men var dette noen god idé?
1x8
Halloween
Episode overview
Det er Halloween, men det skal vise seg at det ikke er skumle masker og kostymer som er mest skremmende for barna.
1x9
Sådd frø
Episode overview
Norah er sint fordi hun skal bli storesøster nok en gang. Hun må få satt en stopper for alle disse barna som tyter ut av mammas mage. Først må hun finne ut hvordan barna blir til - og vil hun nå egentlig vite det?
1x2
Helsesøster Kommer
Episode overview
SFO skal få ny helsesøster. Alle gleder seg, bortsett fra Nico. Han kjenner den nye helsesøsteren fra før. Hun er et monster, men hvordan skal han få noen til å tro ham?
1x1
Ingen Do
Episode overview
Bestyreren Cecilie drømmer om at de skal bli kåret til verdens beste SFO, og i dag skal endelig inspektørene komme. Da er det utrolig hvor mye kaos en bitteliten sprettball i do kan lage.