Worlds best ASA

  • :
  • : 17
  • : 1
  • NRK Super
  • Children

:

.

2
2x1
Hertzlich Wilkommen
Episode overview
En ny gutt fra Sveits blir begynner på SFO. Barna og Cecilie forbereder en ordentlig velkomst, men det blir kaos når det viser seg at han absolutt ikke kommer fra Sveits.
2x2
Inspektørene kommer
Episode overview
Om man skal vinne prisen for Verdens beste SFO må man behandle inspektørene pent, hvis ikke kan alt gå galt. Men hvor blir det egentlig av disse inspektørene?
2x3
Fotballkrigen
Episode overview
SFO har sin årlige fotballkamp og både voksne og barn gleder seg veldig. Men i år skal helsesøster sette en stopper for at barna skal vinne som alltid! Men den som ler sist ler best.
2x4
Barna bestemmer
Episode overview
Hvordan er en perfekt dag på SFO? Barna er ikke helt sikre, men idag skal de iallfall få bestemme alt. Dagen tar uventede vendinger.
2x5
På bærtur
Episode overview
Barna har fått Cecilie til å arrangere skogstur. Hun påstår at hun er verdens beste skogstur-leder og hele SFO drar ut i skogen. Men finner de veien tilbake igjen?
2x6
Brann på SFO
Episode overview
Barna skal lære brannvern og Cecilie arrangerer brannøvelse. Hun legger en lur plan, men hvem er lurest når øvelse blir til virkelighet?
2x7
Byssanlull
Episode overview
Barna gleder seg til overnatting med pizzabaking og sen leggetid. Cecilie derimot vil gjerne få alle i seng så tidlig som mulig. Barna fortelle spøkelseshistorier og det hele ender i et fryktelig kaos.
2x8
Solveig mister jobben
Episode overview
Hvordan går det når Cecilie søker etter en ny assistent på SFO og gir Solveig sparken? Og den eneste damen som dukker opp er en som bare er opptatt av disiplin og synes alle barna er .. show full overview