Superstars 2017

  • :
  • : 17
  • : 0
  • Kanal 5 (SE)
  • 21
  • Family Reality Sport

:

.

1
1x1
Therese Alshammar
Episode overview
De åtta tävlande anländer till huset på Fuerteventura och får veta att första grenen är gymnastik. Dessutom tävlas det i basket och orientering och vi får följa Therese Alshammars sanslösa karriär genom såväl skratt som tårar.
1x2
Kajsa Bergqvist
Episode overview
Killarna och tjejerna delas upp och för killarna är det fotboll som gäller medan tjejerna tar sig an orientering. Huvudperson är Kajsa Bergqvist, före detta höjdhoppare som vunnit VM-guld och fortfarande har världsrekordet inomhus för damer.
1x3
Christian Olsson
Episode overview
Dags för den första deltagaren att lämna huset efter den tuffa elimineringstävlingen. Innan dess ska tjejerna tävla i styrkelyft. I deltagarfilmen får vi följa Christian Olssons väg till toppen och OS-guldet i Aten 2004.
1x4
Tomas Brolin
Episode overview
Killarna kastar sig ut i den tuffa mountainbikebanan och dramatik uppstår när en av deltagarna kör fel. Tomas Brolin säger sitt om den tuffa tiden i Leeds och den soliga sommaren 1994 då han bar det svenska landslaget på sina axlar till VM-bronset.
1x5
Emma Johansson
Episode overview
De sex återstående idrottarna delas upp i tre par när hinderbana och curling står på schemat. I tittarfilmen följer vi Emma Johansson som tagit två OS-silver, det senaste i Rio, men som .. show full overview
1x6
Jörgen Persson
Episode overview
Det hettar till rejält under tävlingen då en av deltagarna inte håller med domaren. Dessutom får vi blicka tillbaka på Jörgen Perssons fantastiska bordtenniskarriär som innehåller fem VM-guld och tio EM-guld.
1x7
Per Elofsson
Episode overview
Åter dags att tävla individuellt - alla mot alla. Hinderlöpning och bågskytte står på schemat. Avsnittets huvudperson är Per Elofsson, skidlegendaren som berättar om känslorna kring VM-gulden men också den tunga tiden efter OS i Salt Lake City 2002.
1x8
Magdalena Forsberg
Episode overview
Dags för de tävlande att hoppa upp på MTB-cyklarna för att ta sig an trial - vilket slutar i ett dramatiskt fall och skada för en av dem. I tillbakablicken får vi se Magdalena Forsbergs fantastiska skidskyttekarriär med sex VM-guld, två OS-brons mm.
1x9
Semifinal
Episode overview
Tid för semifinal i Superstars och en av de fyra återstående stjärnorna kommer att få åka hem besviken. Det tävlas i springskytte, step up och fäktning och en av deltagarna kämpar mot skadan som denne drog på sig i föregående avsnitt.
1x10
Final
Episode overview
Tre svenska folkkära superhjältar gör upp om titeln Superstars 2017. Först triathlon följd av baseball. Allt avslutas med en finalduell där både styrka och kondition krävs. Dessutom bjuder de redan utslagna stjärnorna på en rejäl överraskning.

Characters