The Roast Of

  • :
  • : 5
  • : 0
  • Comedy Central (UK)
  • 21
  • Comedy

:

0x1
Comedy Central Roasts: de JOVD
Episode overview
Dit keer duikt comedian Soundos El Ahmadi in de wereld van de JOVD, de jongerenorganisatie van de VVD. Nadat onze toekomstige leiders haar hebben meegenomen in hun dagelijks leven, zal Soundos ze snoeihard roasten.
0x2
Comedy Central Roasts: De Motorclub
Episode overview
Dit keer duikt comedian Soundos El Ahmadi in de wereld van de motorclubs. Kings Syndicate MC, een afsplitsing van No Surrender, gaat geroast worden. Hopelijk hebben ze genoeg zelfspot!
0x3
Comedy Central Roast: ‘t Gooi
Episode overview
Dit keer duikt comedian Soundos El Ahmadi in de wereld van 't Gooi. Ze laat zich meevoeren in alles wat in 't Gooi belangrijk is. Hebben ze genoeg zelfspot om een roast aan te kunnen, of wordt het lachen als een boer met botox?
0x4
Comedy Central Roasts: De Camping
Episode overview
Dit keer duikt cabaretier Martijn Kardol in de wereld van de camping. Hij laat zich liefdevol meenemen door de campinggasten van de Horrebieter. Hopelijk beseffen ze dat roasten niets met barbecueën te maken heeft.
0x5
Comedy Central Roasts: Volendam
Episode overview
Dit keer dompelt comedian Martijn Koning zich onder in Volendam. Nadat hij heeft ontdekt wat er waar is van alle vooroordelen over dit beroemde vissersdorp, zal hun zelfspot op de proef worden gesteld tijdens de roast.
0x6
Comedy Central Roasts: Het Woonwagenkamp
Episode overview
Dit keer loopt comedian Martijn Koning mee op een woonwagenkamp in Emmen. Het is niet een wereld die makkelijk haar deuren opent, laat staan voor een roast. Maar vergeet niet: we only roast the ones we love.
0x7
Comedy Central Roasts: Gabbers
Episode overview
Dit keer loopt comedian Soundos El Ahmadi mee in de wereld van de gabbers. Ze zijn niet achtergebleven in de '90, maar nog steeds alive and kicking. Hopelijk kunnen ze net zo hard om zichzelf lachen als dat ze kunnen hakken.
0x8
Comedy Central Roasts: Bejaarden
Episode overview
Comedy Central gaat subculturen roasten. Dit keer dompelt comedian Martijn Koning zich onder in de wereld van de bejaarden. Nadat hij heeft ontdekt wat er waar is van alle vooroordelen .. show full overview

Characters