Fråga Lund

  • :
  • : 62
  • : 2
  • SVT
  • 20
  • Talk show

:

.

6
6x1
Prova inte detta hemma!
Episode overview
Programledaren Robin Paulsson undersöker varför man inte ska släcka oljebränder med vatten. Läkaren Henrik är undertråden när panelen hjälps åt för att visa hur en symaskin fungerar och .. show full overview
6x2
Vinterbad och massipantåta
Episode overview
Programledaren Robin Paulsson testar hur länge man kan bada i en isvak innan det blir farligt. Språkvetaren Ylva drar en skarp gräns i landet mellan dem som kan och inte kan säga R och kemisten Ulf bjuder på skumparty i studion.
6x3
Säger du tarmkex eller tarmchex?
Episode overview
I kvällens program undersöker programledaren Robin Paulsson tillsammans med psykologiforskaren Armita om skratt verkligen smittar. Läkaren Henrik visar hur många organ vi klarar oss utan och kemisten Ulf gör en grön eld.
6x4
Banksys ballonger och Sveriges Indiana Jones
Episode overview
I kvällens program undersöker programledaren Robin Paulsson om det räcker med sju ballonger för att kunna flyga. Evolutionsbiologen Jessica berättar om det går att överföra gener från .. show full overview
6x5
Ormgrop och celibat
Episode overview
Robin Paulsson undersöker fysikens lagar från flaket på en rullande pickup. Evolutionsbiologen Jessica har med sig fyra ormar till studion och historikern Gunnar pratar sex och religion.
6x6
Musikdopning och svärande bebisar
Episode overview
Robin Paulsson undersöker om man springer snabbare med musik i öronen. Läkaren Henrik har med sig blodiglar till studion och rymdfysikern Gabriella visar hur mycket kraft som finns i en airbag.
6x7
Otukt och grönt vatten
Episode overview
Robin Paulsson får känna på det medeltida straffet för otukt. Evolutionsbiologen Jessica berättar hur liten sannolikheten är att man fötts och kemisten Ulf blandar en vätska man kan gå på.
6x8
Stubinrace och fula gester
Episode overview
I säsongsavslutningen undersöker programledaren Robin Paulsson när syskon slutar bråka om vem som fått mest läsk i glaset. Historikern Gunnar berättar allt om hur långfingret blev vår .. show full overview

Characters