Bureau Kruislaan

  • :
  • : 39
  • : 0
  • VARA
  • Action Adventure Crime Drama

:

.

1
1x1
Dienst en wederdienst
Episode overview
Een doorgedraaide buschauffeur slaat de bussen in de remise kort en klein. Als Lucy en Marius hem willen kalmeren, gaat hij er vandoor.
1x2
Tegen de lamp
Episode overview
Piet Haarman is overgeplaatst naar Bureau Kruislaan. Op zijn eerste dag pakt hij meteen een overvaller, maar zijn werkwijze lijkt dubieus.
1x3
Operatie rode kaart
Episode overview
Hooligans hebben plannen een voetbalwedstrijd te verstoren. Agenten van Bureau Kruislaan zijn geïnfiltreerd in de groep relschoppers om dat te voorkomen.
1x4
Kind ontvoerd
Episode overview
Marleentje is opgehaald van de kleuterschool, maar niet door haar moeder. Is ze ontvoerd? Zal het Brandsma en Bals lukken om haar te vinden?
1x5
Vergeef ons onze schuld
Episode overview
In een vuilcontainer wordt een baby gevonden. Het kind is er slecht aan toe. Bureau Kruislaan gaat op zoek naar de moeder.
1x6
Vrouwelijk instinct
Episode overview
De eerste werkdag van agent Brink begint slecht. Ze komt te laat voor de briefing en ze verstoort een actie van de recherche.
1x7
Requiem
Episode overview
Tijdens een verbouwing van hun woonhuis doet de familie Weber een macabere vondst. Tussen de spouwmuren ligt een lijk. Wat is er gebeurd?
1x8
Pasodoble
Episode overview
Het hele team van de Kruislaan wordt ingezet om een ontsnapte gevangene te pakken. Wat wil Keizer met deze actie, die eigenlijk voor het hoofdbureau is?
1x9
Op heterdaad
Episode overview
Een zwangere vrouw gaat haar man te lijf met een broodmes. Waarom? En Snijders betrapt collega Smit op een duister handeltje.
1x10
De naald
Episode overview
Een oudere man komt op het bureau vertellen dat hij zijn vrouw heeft vermoord. Nieuweling Jenny fouilleert een junk en wordt geprikt door een vuile naald.
1x11
Mes op tafel
Episode overview
Een gewapende bende overvalt café's en restaurants. Om de overvallers eindelijk te pakken, gaat het corps undercover dineren.
1x12
Een lege wieg
Episode overview
Een baby wordt op straat ontvoerd door een voor de moeder wildvreemde man. Maar is dat zo? Eerder had ze gezegd dat ze vrienden waren.
1x13
Chinese toko
Episode overview
Als Hoefdraad en Haarman wegens een winkeldiefstal langsgaan bij een Chinese toko, vallen ze middenin een gewapende overval en er wordt geschoten.
1x14
Dood door schuld
Episode overview
De politie wordt voortdurend lastig gevallen met valse meldingen. Wat is er met het alarmsysteem? En uit het water wordt een auto met een lijk opgevist.
1x15
Een ijzige reputatie
Episode overview
De zoon van adjudant Voskuil wordt verhoord. Hij wordt verdacht van dood door schuld. Voskuil zelf is op een bouwplaats waar een skelet wordt opgegraven.
1x16
De peetvader
Episode overview
Door een foutje van Haarman valt de recherche een verkeerd appartement binnen. Brandsma krijgt hierdoor problemen. Een dame meldt zich voor Voskuil.
1x17
De uitspraak
Episode overview
Na een auto-ongeluk ontstaat brand. Er blijken explosieven in de auto te zitten. Waarom gaat Voskuil niet naar de rechtbank als zijn zoon moet voorkomen?
1x18
Bloed onder de nagels
Episode overview
Brandsma's pleegdochter ligt in het ziekenhuis na een overdosis. Een bruiloft ontaardt in een massale vechtpartij als de bruidegom vreemdgaat.
1x19
De harmonie van het toeval
Episode overview
Na een inbraak is het bejaarde slachtoffer zo over haar toeren dat ze een hartaanval krijgt. Jenny Brink is bij haar, maar weet niet wat ze moet doen.
1x20
Verdenkingen
Episode overview
De recherche is een bende handelaren in kinderporno op het spoor, maar de hoofdverdachte is al gevlucht. Zou hij getipt zijn, en door wie?
1x21
Rumoer op zondag
Episode overview
De Turkse braderie wordt overvallen door een groep racistische jongeren. En Lucy wordt geconfronteerd met iets dat haar wel heel persoonlijk raakt.
1x22
Stress
Episode overview
Een jonge vrouw komt op het bureau, ze is verkracht. Zal Brandsma de dader vinden? En Lucy helpt de recherche om overvallers op heterdaad te betrappen.
1x23
Een tegen een
Episode overview
Een verslaafde prostituee is wanhopig en wil zichzelf in brand steken. Zal het Lucy lukken haar hiervan te weerhouden?
1x24
Giswerk
Episode overview
Buren slaan alarm als ze een oude man een tijdje niet hebben gezien. Hij ligt dood in huis. Maar Mary vindt nog meer, rare spullen. Wat is er met deze man?
1x25
Verdacht van corruptie
Episode overview
Brandsma krijgt een tip over een oude zaak. Maar dan wordt hij beschuldigd van corruptie. Lucy helpt een vrouw die steeds op straat wordt overvallen.
1x26
De bom
Episode overview
Het is druk op Bureau Kruislaan als ineens een onbeheerde tas wordt ontdekt. Zou er een bom in zitten? Thomas Hakkel is op proefverlof. Is er een verband?

Characters