Gennemsnitlig Død

  • :
  • : 8
  • : 0
  • DR P3
  • 20
  • Documentary

:

.

1
1x1
Dødsritualer
Episode overview
Vil danskerne helst brændes eller begraves, når de dør? Er der forskel på, hvilken sang nordjyder og københavnere vil have spillet til deres egen begravelse, og hvor mange procent af .. show full overview
1x2
Dødsøjeblikket
Episode overview
Hvordan føles det egentlig at dø, og er der en forklaring på det hvide lys for enden af tunnelen? Hvad er det vigtigste at få sagt, inden man dør, og hvordan vælger man sit eget gravsted?
1x3
Dødsangst
Episode overview
Hvem er mest bange for at dø - de danske mænd eller kvinderne? Er man mere bange for at dø, hvis man har en kæreste, end hvis man er single, og hvor i landet har vi sværest ved at snakke om døden?
1x4
Carpe Diem
Episode overview
Hvad ville vi gøre, hvis vi kun havde én dag tilbage at leve i? Hvad er danskerne allermest bange for at fortryde på dødslejet, og hvor mange procent af befolkningen har en liste over ting, de skal nå at gøre, inden de dør?
1x5
Dødsønske
Episode overview
På hvilken årstid og på hvilken ugedag sker der flest selvmord i Danmark? Er det i orden at hjælpe syge mennesker til at slå sig selv ihjel, og hvad betyder ordet "selvmordsturisme?".
1x6
Efter Døden
Episode overview
Hvilke organer vil danskerne allernødigst af med, når de dør? Hvor mange tror på, at der er et liv efter døden, og hvor ender ens arme og ben egentlig henne, hvis man donerer sin krop til videnskaben?
1x7
Dødsulykker
Episode overview
Hvor stor sandsynlighed er der egentlig for at dø i et flystyrt? Er det farligst at opholde sig i trafikken eller sit eget hjem, og hvilke ulykker frygter danskerne allermest at komme ud for?
1x8
Dødsfascination
Episode overview
Hvor mange danskere har forsøgt at komme i kontakt med afdøde gennem Ånden i Glasset eller clairvoyance? Er der flest mænd eller kvinder, der tror på spøgelser, og hvor i landet synes beboerne ikke, at det er i orden at dyrke døden?