• :
  • : 92
  • : 0
  • AVROTROS
  • 21
  • Talk show

:

.

2
2x1
Moltalk: The Kick-off
Episode overview
Oud-kandidaten en oud-Mollen kijken vooruit naar een nieuw seizoen van Wie is de Mol?
2x2
Aflevering 1: Ellie Lust, Dennis Weening & Pieter Derks
Episode overview
Live vanuit VondelCS in Amsterdam bespreken presentatoren Margriet van der Linden en Chris Zegers met Ellie Lust, Dennis Weening en Pieter Derks de eerste aflevering van Wie is de Mol?
2x3
Aflevering 2: Cecile Narinx, Jan-Willem Roodbeen & Marlijn Weerdenburg
Episode overview
In de tweede live-uitzending van 'MolTalk' schuiven oud-kandidaten Cecile Narinx, Jan-Willem Roodbeen en Marlijn Weerdenburg aan tafel bij Margriet en Chris.
2x4
Aflevering 3: Taeke Taekema, Anne-Marie Jung & Ellie Lust
Episode overview
Live vanuit VondelCS in Amsterdam bespreken oud-kandidaten Taeke Taekema, Anne-Marie Jung en Ellie Lust met Margriet en Chris deze aflevering van Wie is de Mol?
2x5
Aflevering 4: Vivienne van den Assem, Rop Verheijen & Miryanna van Reeden
Episode overview
Deze week in MolTalk: oud-kandidaten Vivienne van den Assem, Rop Verheijen en Miryanna van Reeden! Samen met Margriet en Chris bespreken zij de opvallendste en leukste momenten van aflevering 4 van Wie is de Mol?
2x6
Aflevering 5: Inge Ipenburg, Kees Tol & Kim Pieters
Episode overview
Live vanuit VondelCS in Amsterdam bespreken oud-Mollen Inge Ipenburg, Kees Tol en Kim Pieters met Margriet en Chris deze aflevering van Wie is de Mol?
2x7
Aflevering 6: Annemieke Schollaardt, Richard Groenendijk & Eva van der Gucht
Episode overview
Live vanuit VondelCS in Amsterdam bespreken oud-kandidaten Annemieke Schollaardt, Richard Groenendijk en Eva van der Gucht met Margriet en Chris deze aflevering van Wie is de Mol?
2x8
Aflevering 7: Frits Huffnagel, Martine Sandifort & Rop Verheijen
Episode overview
Margriet van der Linden en Chris Zegers worden bij MolTalk vergezeld door oud-kandidaten Frits Huffnagel, Martine Sandifort en Rop Verheijen.
2x9
Aflevering 8: Remy van Kesteren, Zarayda Groenhart & Frits Sissing
Episode overview
Samen met Margriet van der Linden en Chris Zegers bespreken Remy van Kesteren, Zarayda Groenhart en Frits Sissing uitvoerig de opvallende momenten van aflevering 8 van Wie is de Mol?
2x10
Ellie Lust, Marc-Marie Huijbregts en Tygo Gernandt
Episode overview
Oud-kandidaten Ellie Lust, Marc-Marie Huijbregts en Tygo Gernandt bespreken in deze laatste aflevering van MolTalk met Margriet van der Linden en Chris Zegers de opvallendste en leukste fragmenten uit aflevering 9 van Wie is de Mol?

Characters