Jakten på kjærligheten

  • : 2013
  • : 64
  • : 0
  • TV 2 (NO)
  • 3
  • Family Game show Reality Romance

:

.

19
19x1
Det kiler litt i systemet
Episode overview
05, 2022
Årets fire bønder som søker den store kjærligheten er Jørgen fra Isfjorden, Tormod fra Halden, Janne fra Melhus og Frank fra Froland. Det blir flørting, humor, kleinhet og en uventet overraskelse, når de setter i gang med speeddating.
19x2
Jeg klarte å dumme meg ut!
Episode overview
07, 2022
Speeddatingen fortsetter hos alle bøndene. Frank blir gjenforent med en gammel flørt. Jørgen blir overveldet av alle jentene han møter, mens frierne til Janne prøver å sjarmere henne med forskjellige typer gaver. Og det blir emosjonelt hos Tormod.
19x3
Det er et par steder jeg har lyst å kjenne litt på
Episode overview
12, 2022
Speeddatingen går mot slutten for flere av bøndene og det blir tøft når de må ta sine første valg. Jakten på kjærligheten introduserer også noe helt nytt i år: Friernes dag, hvor det blir sensuelle rytmer, healing og øksekast.
19x4
Så lenge hjertet klapper er det håp!
Episode overview
14, 2022
Jørgen er ferdig med sine speeddater og må ta sitt første valg, hvor han skal sende hjem tre av jentene. Friernes dag fortsetter, hvor bøndene blir overrasket med dater som inneholder alt fra hekling, paryoga, sang og fartsfylt kjøretur.
19x5
Hvorfor vil du meg så vondt?
Episode overview
19, 2022
På «Friernes dag» kommer Jørgen tettere på damene, mens alt går ikke helt etter planen på en av datene til Janne. Frank blir tatt med på skyting og portrettmaling før han må ta et nytt valg. Og frierne til Tormod flytter endelig inn på gården.
19x6
Jeg må jo kjempe mot tre andre karer
Episode overview
21, 2022
Jørgen har sine siste dater på «Friernes dag». Janne og Frank skal endelig få frierne hjem til seg. Og Tormod står ovenfor et nytt valg som ender i tårer.
19x7
Helt vilt, overraskende og fantastisk
Episode overview
26, 2022
Jørgen må velge hvilke damer som skal flytte til gården hans. Hos Tormod og Janne begynner gutta å markere seg, mens Frank må sende hjem en frier. Og vi får det første kysset i årets Jakten på kjærligheten.
19x8
Skal vi kysse eller gå tilbake til de andre?
Episode overview
28, 2022
Frank er spent på hvordan damene vil reagere, når han skal avsløre en uventet og helt ny side av seg selv. Tormod får nære venner på besøk som frierne gjør alt for å imponere.
19x9
– Noe drit, kort oppsummert!
Episode overview
03, 2022
Jørgen tar jentene med på en fartsfylt opplevelse, mens gutta til Janne får en fysisk utfordring. Det blir mye tårer når flere av bøndene må ta et nytt valg.
19x10
– Han er en veldig god kysser
Episode overview
05, 2022
Tormod tar med gutta på hver sin date. Frank prøver å komme nærmere innpå Cecilie. Janne har vennefest, og Jørgen får råd fra brødrene sine.
19x11
– Det er kaos inni meg
Episode overview
10, 2022
Det tilspisser seg hos Janne. Tormod har inviterts sine nærmeste til å møte gutta. Jørgen trenger tid alene med frierne. Franks siste valg blir tøft.
19x12
– Nå er det bare oss to
Episode overview
12, 2022
Det blir mye følelser når Tormod og Jørgen skal ta sine endelige valg. Jannes date tar en uventet vending og Frank er på en romantisk ferietur med sin utkårede.
19x13
– Det ble hett
Episode overview
17, 2022
Janne og hennes utkårede forsøker å venne seg til å være alene på gården. Tormod, Jørgen og Frank er på ferie med frieren de valgte til slutt, men turene får noe varierende utfall.
19x14
– Jeg rota meg opp i et kyss der
Episode overview
19, 2022
Det har blitt høst og Gunhild besøker bøndene for å høre hvordan det går med dem i dag. Hvordan ser de tilbake på sommeren som har gått og blomstrer kjærligheten på gårdene?