• Classificação #
  • Estreia: Dez 2019
  • Episódios: 51
  • Seguidores: 0
  • A decorrer
  • ETV
  • Segunda-Feira às 20
  • Comedy Drama

Temporadas:

Tens de ter sessão iniciada para marcar episódios como vistos. Iniciar sessão ou registar.

Temporada 3
3x1
Suur Pauk
Episode overview
Data de estreia
Jan 17, 2022
Pille ei saa rahulikult magada. Villem pakub Reinule paljutõotavat äriplaani. Kukekesse saabub ootamatu külaline. Rennu annab isale nõu, kuidas koondamisprotsess valutult läbi viia. Jüri satub tähelepanu keskpunkti.
3x2
Auto
Episode overview
Data de estreia
Jan 24, 2022
Sirje sunnib Aavikuid enda vara eest välja astuma. Ämm Aino õpetab Pillet kurki lõikama ja käsib garderoob üle vaadata. Ats proovib mitte lollusi teha ja saab üllatuse osaliseks. Televaatajate kõrvu kahjustab miljonäri laul.
3x3
Eksootiline reis
Episode overview
Data de estreia
Jan 31, 2022
Rein ja Villem ei raiska aega ning täidavad Rootsi investorite kaukaid heausklike rahaga. Marju õpetab väliseestlasest Ülole ilusat eesti keelt. Sirje ja Atsi diivan kannab rohkem, kui esmapilgul paistab.
3x4
Aus ärimees
Episode overview
Data de estreia
Fev 07, 2022
Senta on mures poja tuleviku pärast ja loodab Reinu maale elama meelitada. Illar räägib Marjuga südamest südamesse. Aus ärimees põhjustab paksu pahandust ja ajab naiste pead sassi. Aino sunnib Raimondit kasukat kandma.
3x5
Täiskuu kuma
Episode overview
Data de estreia
Fev 14, 2022
Pille saab pakkumise, millest ei ole võimalik keelduda. Ats ja Illar viskavad kulli ja kirja. Telemajas toimub aastavahetussaate otsülekanne. Jüri satub ootamatusse rolli. Ning mitte ainult tema. Lõpp hea, kõik hea – uus võib alata!
3x6
Valik on sinu
Episode overview
Data de estreia
Fev 21, 2022
Kaks endist julgeolekumeest avavad Raimondi keelepaelad tema lemmiksaadete osas. Reinul tekib geniaalne äriplaan, kuidas enda ja poja tulevikku kindlustada. Sirje toob õlut ja vorsti lausa kandikul ette. Kaunis saatejuht võlub ära kõik mehed.
3x7
Hommikumeeleolu
Episode overview
Data de estreia
Fev 28, 2022
Hommik Aavikute kodus ei alga mitte päiksepaistega vaid õudusmiljööga. Sirjet tabab üks üllatus teise järel. Rennu ja Piret meenutavad, kuidas head ajad nende ellu tulid, kuid jäävad peagi Reinule vahele. Kõikjal hõljub kummaline hais.
3x8
Valge või kirju?
Episode overview
Data de estreia
Mar 07, 2022
Sental on suur mure, sest tema talus toimuvad kummalised kadumised, kuid ajakirjanik Piret otsustab appi tõtata. Rein kutsub Illari kampa loovideid genereerima. Jüri teeb järjest mitu halba otsust. Postikana päeva ei päästa.
3x9
Laulud nüüd lähevad
Episode overview
Data de estreia
Mar 14, 2022
Eurovisiooni laine veereb üle Eestimaa. Illar ja Rein korraldavad muusikalise avantüüri. Noored armastajad ei oska uneski aimata, millise masinavärgi hammasrataste vahele nad satuvad. .. show full overview
3x10
Safari Jane
Episode overview
Data de estreia
Mar 21, 2022
Villem on taas hõlptulu peal väljas. Paavo ja Kaire kodune idüll rikutakse. Maist on saanud Mai Kelluke-Karvauskienė. Raimond leiab lisatöö. Kęstutis jääb lisaseansile. Külalistest saadakse pettusega lahti.
3x11 Final da temporada
Sukk ja saabas
Episode overview
Data de estreia
Mar 28, 2022
Raimondile tuleb ootamatu teade. Mööda Eestit tiirutavad kaks müügimeest. Atsil on pikk ja raske päev – ta loodab tulla selle peale, mille peale normaalne inimene ei tule. Marju satub sekeldustesse. Hooaja lõpp ei ole alati õnnelik.

Se faltar algum episódio ou banner (e eles existirem no TheTVDB) podes solicitar uma atualização automática:

Pede uma actualização

Personagens