På spåret

  • in première gegaan: Sep 1987
  • Afleveringen: 341
  • Volgers: 13
  • Lopend
  • SVT
  • Vrijdag op 20
  • Family Game show Travel

Seizoenen:

Log in om afleveringen als gekeken te markeren. Inloggen of aanmelden.

Seizoen 27
27x1
Grupp 1 - Första matchen
Episode overview
Uitzenddatum
Dec 02, 2016
I första matchen i grupp 1 får vi i kväll möta två debuterande lag: Malou von Sivers och Sigge Eklund möter Kristin Lundell och Johan Hilton. Augustifamiljen står som vanligt för musiken, i kväll tillsammans med First Aid Kit.
27x2
Grupp 1 - Andra matchen
Episode overview
Uitzenddatum
Dec 09, 2016
I kväll fortsätter grupp 1 då Karin "Kakan" Hermansson och Jan Hermanson möter nykomlingarna Malou von Sivers och Sigge Eklund. Augustifamiljen står för musiken, i kväll tillsammans med LaGaylia Frazier.
27x3
Grupp 1 - Tredje matchen
Episode overview
Uitzenddatum
Dec 16, 2016
Ikväll avslutas grupp 1 med en match mellan nykomlingarna Kristin Lundell och Johan Hilton och Karin "Kakan" Hermansson och hennes pappa Jan Hermanson. Augustifamiljen står för musiken, i kväll tillsammans med Mia Skäringer.
27x4
Grupp 2 - Första matchen
Episode overview
Uitzenddatum
Dec 30, 2016
I kväll startar grupp 2 och i första matchen möts Åsa Sandell och Jonas Eriksson, från förra säsongen och nykomlingarna Charlotte Gyllenhammar och Erik Niva. Augustifamiljen står för musiken, i kväll tillsammans med Mariam The Believer.
27x5
Grupp 2 - Andra matchen
Episode overview
Uitzenddatum
Jan 06, 2017
Grupp 2 fortsätter och i kväll möter vi ännu ett debutantlag, Isobel Hadley-Kamptz och Kalle Lind som möter Charlotte Gyllenhammar och Erik Niva från förra veckan. Augustifamiljen står för musiken, i kväll tillsammans med Niklas Strömstedt.
27x6
Grupp 2 - Tredje matchen
Episode overview
Uitzenddatum
Jan 13, 2017
Grupp 2 avslutas i kväll med en match mellan Åsa Sandell och Jonas Eriksson och nykomlingarna Isobel Hadley-Kamptz och Kalle Lind. Augustifamiljen står för musiken, i kväll tillsammans med José González.
27x7
Grupp 3 - Första matchen
Episode overview
Uitzenddatum
Jan 20, 2017
I den tredje och sista gruppen möter vi ytterligare två debuterande lag, Bea Uusma och Kristoffer Appelquist och Anne-Lie Rydé och Ronny Svensson. Augustifamiljen står för musiken, i kväll tillsammans med Peter Morén.
27x8
Grupp 3 - Andra matchen
Episode overview
Uitzenddatum
Jan 27, 2017
Grupp 3 fortsätter och i kväll möts Anne-Lie Rydé och Ronny Svensson och Göran Hägglund och hans nya partner för i år, Olivia Wigzell. Augustifamiljen står för musiken, i kväll tillsammans med Amanda Werne.
27x9
Grupp 3 - Tredje matchen
Episode overview
Uitzenddatum
Feb 03, 2017
I kväll avslutas gruppspelen när Bea Uusma och Kristoffer Appelquist möter Olivia Wigzell och Göran Hägglund. Augustifamiljen står för musiken, i kväll tillsammans med Anders Wendin.
27x10
Kvartsfinal
Episode overview
Uitzenddatum
Feb 10, 2017
Kvartsfinal i På spåret, i kväll får vi veta vilket par som blir det fjärde och sista till semifinalerna. Augustifamiljen står för musiken, ikväll tillsammans med Hindi Zahra.
27x11
Semifinal 1
Episode overview
Uitzenddatum
Feb 17, 2017
I första semifinalen tävlar Kalle Lind och Isobel Hadley-Kamptz mot Ronny Svensson och Anne-Lie Rydé. Augustifamiljen står för musiken, ikväll tillsammans med Rasmus Arvidsson.
27x12
Semifinal 2
Episode overview
Uitzenddatum
Feb 24, 2017
I andra semifinalen tävlar Kristin Lundell och Johan Hilton mot Åsa Sandell och Jonas Eriksson. Augustifamiljen står för musiken, ikväll tillsammans med Susanne Sundfør.
27x13
Final
Episode overview
Uitzenddatum
Mrt 03, 2017
Dags för final! I kväll tävlar Kalle Lind och Isobel Hadley-Kamptz mot Kristin Lundell och Johan Hilton och vi får veta vilka som vinner På spåret 2016. Augustifamiljen står för musiken, i kväll tillsammans med Veronica Maggio.

Als er afleveringen of banners missen (en ze staan op TheTVDB), dan kun je een automatische update van de serie aanvragen:

Update van serie aanvragen

karakters

Als je dit leuk vindt, dan misschien ook: