Ut av skapet

  • Plaats #
  • in première gegaan: Aug 2016
  • Afleveringen: 7
  • Volgers: 0
  • Afgelopen
  • NRK1
  • Maandag op 22
  • Documentary Reality

Seizoenen:

Log in om afleveringen als gekeken te markeren. Inloggen of aanmelden.

Seizoen 1
1x1
Episode 1:7
Episode overview
Uitzenddatum
Aug 22, 2016
I første episode møtes gjengen for første gang, og Jonathan drar til besteforeldrene i Hammerfest for å fortelle dem at han er homofil.
1x2
Episode 2:7
Episode overview
Uitzenddatum
Aug 29, 2016
Det er Rebekka sin tur til å komme ut av skapet, og det er en spent Rebekka reiser hjem til mamma i Bergen. Rebekka er personlig kristen, og det har vært tungt for henne å være ærlig mot seg selv. Kan møtet med en lesbisk prest endre på det?
1x3
Episode 3:7
Episode overview
Uitzenddatum
Sep 05, 2016
Therese tar førstegangstjeneste, men har verken fortalt medsoldater eller faren sin at hun er skeiv. Nå har hun bestemt seg for å dra hjem til pappa i Stjørdal for å ta den vanskelige samtalen.
1x4
Episode 4:7
Episode overview
Uitzenddatum
Sep 19, 2016
Ola har bestemt seg for å fortelle barndomskameratene at han er homofil, men hvordan i all verden sier man det? Han reiser til den vesla hjembygda Lesja og allierer seg med en venninne før den viktige samtalen.
1x5
Episode 5:7
Episode overview
Uitzenddatum
Sep 26, 2016
Familien er viktig for Sigrid, men hun vet ikke helt hva som skjer hvis hun en dag tar med seg en kjæreste av samme kjønn på familiemiddag. Derfor drar hun på besøk til tante og onkel for å komme ut av skapet.
1x6
Episode 6:7
Episode overview
Uitzenddatum
Okt 03, 2016
Rebekka bestemmer seg for å fortelle en barndomsvenninne at hun er skeiv, og gruer seg mer enn hun hadde trodd. Gjengen i kollektivet konfronterer "homominister" Solveig Horne med hvordan det er å være ung og skeiv i Norge i dag.
1x7 Seriefinale
Episode 7:7
Episode overview
Uitzenddatum
Okt 11, 2016
Det har gått over en måned siden gjengen i kollektivet kom ut av skapet, og nå skal vi se hvordan det går med dem. Har noen eller noe forandret seg?

Als er afleveringen of banners missen (en ze staan op TheTVDB), dan kun je een automatische update van de serie aanvragen:

Update van serie aanvragen

karakters