TV3 Dokumentär

  • Plaats #
  • in première gegaan: Jan 2004
  • Afleveringen: 124
  • Volgers: 0
  • Lopend
  • TV3 (SE)
  • Donderdag op 21
  • Documentary

Seizoenen:

Log in om afleveringen als gekeken te markeren. Inloggen of aanmelden.

Seizoen 19
19x1
Högsbomannen
Episode overview
Uitzenddatum
Sep 03, 2020
Mitt i natten i den lugna Göteborgsförorten Högsbo, blir en 50-årig man knivhuggen i sitt hem av en okänd person som sedan flyr. En till attack sker några månader senare, och då med dödlig utgång.
19x2
Flygvärden som dödade
Episode overview
Uitzenddatum
Sep 10, 2020
Efter en villabrand i Rotebro, en till synes tragisk olycka, hittas en omkommen kvinna. Snart inser man att branden var anlagd och kanske inte ens ämnad för den förolyckade kvinnan.
19x3
Mannen i badkaret
Episode overview
Uitzenddatum
Sep 17, 2020
En fastighetsskötare gör en fruktansvärd upptäckt hos en av sina hyresgäster. I lägenhetens badkar ligger resterna av en förruttnad kropp. Kan polisen verkligen hinna ikapp förövarna?
19x4
Livsfarlig kärlek
Episode overview
Uitzenddatum
Sep 24, 2020
Ungdomarna Abbas och Sina blir förälskade i varandra, men Sinas familj förbjuder relationen och paret beslutar sig för att fly. Men kommer familjen låta det ske utan att ta upp jakten efter dem?
19x5
Kuppen mot Nationalmuseum
Episode overview
Uitzenddatum
Okt 01, 2020
Innan jul år 2000 utsätts Nationalmuseum för landets största konstkupp någonsin. Konstverk till ett värde av 370 miljoner kronor, försvinner. Nu måste polisen använda udda metoder för att lösa fallet.
19x6
Dödsdömd mördare
Episode overview
Uitzenddatum
Okt 08, 2020
En ung kvinna hittas mördad utanför en gymnastiksal i Nacka. När polisen börjar gräva i hennes förflutna upptäcker man det fanns någon som betraktade henne på håll. En person fylld av avundsjuka.
19x7 Seizoensfinale
Mördare på flykt
Episode overview
Uitzenddatum
Okt 15, 2020
25-åriga Anna hittas brutalt mördad i sin nya lägenhet i Karlstad. När polisen utreder mordet tyder allt på att gärningsmannen kan vara en person som hon träffat tillfälligt.

Als er afleveringen of banners missen (en ze staan op TheTVDB), dan kun je een automatische update van de serie aanvragen:

Update van serie aanvragen

karakters