Felix stör en ingenjör

  • Posizione #
  • Iniziato: Set 2010
  • Episodi: 22
  • Followers: 0
  • Terminata
  • TV 4
  • Domenica alle 20
  • Documentary

Stagioni:

Devi aver effettuato l'accesso per segnare gli episodi come guardati. Accedi oppure registrati.

Stagione 1
1x1
Felix till Hollywood
Episode overview
Data di messa in onda
Set 27, 2010
Felix Herngren beger sig till Hollywood där han träffar Mårten Larsson som arbetar med specialeffekter till filmer. Han får bland annat lära sig hur man spränger folk i bitar på ett naturtroget sätt.
1x2
På besök i den kinesiska gruvindustrin
Episode overview
Data di messa in onda
Ott 04, 2010
Felix Herngren beger sig till den kinesiska landsbygden för att träffa ingenjören Lina som är expert på borrar till gruvindustrin. Felix får en inblick i Linas liv och han får dessutom prova på att spränga dynamit.
1x3
Felix stör en ingenjör på Jamaica
Episode overview
Data di messa in onda
Ott 11, 2010
Felix Herngren reser till Jamaica där han träffar Niclas Wadestig som är chef på ett teknikföretag som bygger ut mobilnätet i Karibien. Felix besöker en musikaffär som startades av .. show full overview
1x4
Felix Herngren besöker Ghana
Episode overview
Data di messa in onda
Ott 18, 2010
Felix Herngren reser till Ghanas huvudstad Accra och träffar ingenjör Magnus Ericsson. Magnus ansvarar för all högteknologisk utrustning till landets första onkologisjukhus håller på att .. show full overview
1x5
Bland lejon och giraffer i Namibia
Episode overview
Data di messa in onda
Ott 25, 2010
Felix Herngren har begett sig till den namibiska vildmarken för att möta ingenjören Anna Rundgren som har som uppdrag att förse befolkningen med el. Hon lever i extrem hetta och brist på bekvämligheter men det är inget som bekommer henne.
1x6
Utan säkerhetsbälte i Shanghai
Episode overview
Data di messa in onda
Nov 01, 2010
Felix Herngren åker till Shanghai för att träffa ingenjören Fredrik Wigström som utvecklar säkerhetsbälten. Felix får bland annat prova på att krocka med en bil in i en vägg. De utforskar också Shanghais bakgator och tävlar i pingis.
1x7
Dans, cocktails och Copacabana
Episode overview
Data di messa in onda
Nov 08, 2010
Felix Herngren besöker ingenjören Therese Jombart i Sao Paolo i Brasilien. Therese är expert på sociala medier och arbetar med att hitta tekniska lösningar till mobiler. Det blir både .. show full overview
1x8 Ultimo episodio della stagione
Felix förbereder sig för rymden
Episode overview
Data di messa in onda
Nov 15, 2010
Felix Herngren hälsar på ingenjör Sara som bor i Noordwijk i Nederländerna och arbetar på European Space Agency. Där får Felix bland annat prova på de krävande fysiska tester som rymdresenärer måste genomgå.

Se ci sono degli episodi e dei banner mancanti (e esistono su TheTVDB) puoi richiedere un aggiornamento automatico dell'intera serie:

Richiedi aggiornamento della serie