Jackie Robinson

  • Πρώτη προβολή: Απρ 2016
  • Επεισόδια: 2
  • Ακόλουθοι: 5
  • Τελείωσε
  • PBS
  • Άγνωστο
  • Documentary


Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να επισημάνετε τα επεισόδια ως παρακολουθημένα. Σύνδεση ή% {sign_up_link}.

Σεζόν 1
Part One
Episode overview
Ημερομηνία προβολής
Απρ 11, 2016
Jackie Robinson rises from humble origins to become a Major League Baseball player, integrating the sport and playing strong despite death threats on and off the field.
1x2 Φινάλε σειράς
Part Two
Episode overview
Ημερομηνία προβολής
Απρ 12, 2016
Jackie Robinson uses his fame to speak out against injustice; after baseball, Robinson fights inequality and illness.

Εάν υπάρχουν επεισόδια ή banners που λείπουν (και υπάρχουν στο TheTVDB), μπορείτε να ζητήσετε μια αυτόματη πλήρη ενημέρωση σειράς:

Ζητήστε ενημέρωση σειράς


Αν σας αρέσει αυτή η σειρά, μπορεί επίσης να απολαύσετε: