Arga snickaren

  • Πρώτη προβολή: Ιαν 2009
  • Επεισόδια: 130
  • Ακόλουθοι: 5
  • Τελείωσε
  • Kanal 5 (SE)
  • Τετάρτη
  • Home and garden Reality

Σεζόν:

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να επισημάνετε τα επεισόδια ως παρακολουθημένα. Σύνδεση ή% {sign_up_link}.

Σεζόν 12
12x1
Pengar och ork är slut
Episode overview
Ημερομηνία προβολής
Οκτ 15, 2014
Anders möter Caroline som bor med tre barn och sambon Tomas i villa. Huset har Caroline köpt av sina föräldrar och paret har själva renoverat mycket, men nu är de i akut behov av ett badrum inför vintern men pengar och ork är slut.
12x2
Ett inferno av ofärdiga projekt
Episode overview
Ημερομηνία προβολής
Οκτ 22, 2014
Anders möter Sofie och Andreas som bor med sin dotter Michel i en stuga i Österhaninge. Huset är ett inferno av ofärdiga projekt. Andreas grävde en jättegrop i trädgården inför en ev utbyggnad, men grävandet resulterade bara i att skorstenen rasade.
12x3
Hjälp i nöden
Episode overview
Ημερομηνία προβολής
Οκτ 29, 2014
Patrik och Angelica bor med sina barn i ett hus utanför Norrtälje. De vill bygga ut för att få bättre plats för barnen. Dessvärre har Patrik råkat ut för en arbetsplatsolycka. Paret är i kris och om de inte får hjälp kommer relationen spricka.
12x4
Kunde inte slutföra någonting
Episode overview
Ημερομηνία προβολής
Νοέ 05, 2014
Anders möter Johanna som bor med sina barn i radhus. Johanna köpte radhuset för åtta år sedan och började för två år sedan att renovera det med sin dåvarande sambo. Dessvärre kunde de inte slutföra någonting och nu försöker Johanna återställa kaoset.
12x5
Veronica och Jimmy
Episode overview
Ημερομηνία προβολής
Νοέ 12, 2014
Veronica och Jimmy bor med fem barn i villa i Rönninge. För tre år sedan påbörjades renovering av köket. Jimmy kopplade ur ventilationssystem och började riva bärande väggar. Nu är .. show full overview
12x6
Ett solklart fall för Anders
Episode overview
Ημερομηνία προβολής
Νοέ 19, 2014
Lisa och Roy bor med sin son Vilde i Huddinge. Lisa köpte villan och när hon träffade Roy började renoveringen. Paret har satt in nytt kök som blivit för stort, sovrummet är fullt av .. show full overview
12x7
Hästarna har det bättre än familjen
Episode overview
Ημερομηνία προβολής
Νοέ 26, 2014
Therese bor med sina barn Max och Olivia i Västerhaninge. För 10 år sedan köpte Therese sitt drömhus med tillhörande stall. Therese lever för sina hästar som har det varmare och skönare .. show full overview
12x8 Φινάλε σεζόν
Familjen bor i ett skal
Episode overview
Ημερομηνία προβολής
Δεκ 03, 2014
Lars bor med sina tre barn i ett trevåningshus på 190 kvm i Olofstorp. Lars började bygga med sin före detta fru men när paret gick skilda vägar avstannade bygget. Nu står Lars ensam med ett gigantiskt skal till hus utan fungerande kök eller badrum.

Εάν υπάρχουν επεισόδια ή banners που λείπουν (και υπάρχουν στο TheTVDB), μπορείτε να ζητήσετε μια αυτόματη πλήρη ενημέρωση σειράς:

Ζητήστε ενημέρωση σειράς

Χαρακτήρες